Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oprezno u prometu

Kolaps zbog jakog nevremena u Dalmaciji, padala je tuča: Na A1 niz nesreća, HAK poziva na oprez

Jaka tuča iznenadila je Šibenik i okolicu
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/7
14.04.2023.
u 10:07

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje, upozorava HAK. Koloni i zastoji tijekom cijelog dana zbog radova očekuju se na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Jakuševec i Kosnica i na autocesti A3 Bregana – Lipovac između naplatne postaje Zagreb istok i čvora Križ.

Kako javlja HAK, dogodilo se nekoliko prometnih nesreća. Zabilježena je prometna nesreća na autocesti A1 na 271+800 km između čvorova Zadar Istok i Benkovac u smjeru Dubrovnika. Vozi se jednim prometnim trakom uz ograničenje brzine 40 km/h. Prometne nesreće dogodila se i na autocesti A1 između čvorova Benkova i Pirovac u oba smjera, vozi se jednim trakom uz ograničenje brzine 40 km/h. Kako su nam potvrdili iz zadarske policije, u vrlo kratkom vremenu dobili su dojavu o dvije nesreće. Službenici su na terenu i u tijeku je očevid. Zasad je jedna osoba zatražila liječničku pomoć. 

Kako neslužbeno doznajemo, u to vrijeme zadarsko područje zahvatilo je jako nevrijeme. 

Dvije prometne nesreće zabilježila je i policija na području PU šibenske kod Skradina na A1. Kako doznajemo iz policije, došlo je do slijetanja dva vozila s ceste. Na sreću, nastala je samo materijalna šteta.

Doznajemo i da je u to vrijeme na zadarskom području pala tuča.

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje, upozorava HAK. Kolone i zastoji tijekom cijelog dana zbog radova očekuju se na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Jakuševec i Kosnica i na autocesti A3 Bregana-Lipovac između naplatne postaje Zagreb istok i čvora Križ. Vozači se upozoravaju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Video: Tragedija uoči WRC Croatia Rallyja: Poginuo vozač na testiranju staze

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije