Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STANJE U PROMETU

Jak vjetar usporava promet uz jadransku obalu, zabrane na mostovima i autocestama

Pojačan promet na autocesti A1 između Zagreba i Karlovca
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
25.08.2021.
u 07:27

Zbog vjetra promet je dozvoljen samo za osobna vozila na Paškom mostu i autocestom A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica dok je za ostala vozila predviđen obilazak državnom cestom DC3 preko Gornjeg Jelenja

Jaki vjetar jutros usporava vožnju na pojedini dionicama cesta uz jadransku obalu dok mokrih kolnika mjestimice ima u Dalmaciji i Slavoniji, izvijestio je u srijedu ujutro Hrvatski auto-klub (HAK).

Zbog vjetra promet je dozvoljen samo za osobna vozila na Paškom mostu i autocestom A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica dok je za ostala vozila predviđen obilazak državnom cestom DC3 preko Gornjeg Jelenja.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Svete Marije Magdalene te na lokalnoj cesti Križišće-Kraljevica zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim tovarnim prostorom.

Na Krčkom mostu, zbog olujnog vjetra, zabranjen je promet u oba smjera motociklima, prikolicama za stanovanje, kamp prikolice s tri ili više osovina, kombi vozilima visine preko 1,9 m, autobusima na kat te autobusima i osobnim vozilima koja vuku malu prikolicu.

Jak vjetar usporava vožnju autocestom A1Zagreb-Split-Ploče između tunela Sveti Rok i vijadukta Božići, vozi se uz ograničenje brzine 40km/h, a dionica je otvorena za sav promet.

Zbog povremeno pojačanog prometa i aktualnih epidemioloških kontrola na većini graničnih prijelaza moguća su čekanja u putničkom i teretnom prometu.

Trajektna linija Prizna-Žigljen u prekidu u pojedinim trajektnim lukama i pristaništima su zbog povremeno povećane gustoće prometa tijekom dana moguća čekanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije