Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koalicija za premijera

Bandić u premijerskoj utrci: Znam i konje potkivati. Nisam to dugo radio, ali bit ću nježan

Milan Bandić
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/5
12.08.2016.
u 13:34

Bandić je, kako je istaknuo, sve ispite u Zagrebu položio "s peticom", a sada zajedno s koalicijskim partnerima želi s istom ocjenom položiti ispit i za cijelu Hrvatsku

Koalicija za Premijera, predvođena Milanom Bandićem, na braniteljskoj poljoprivrednoj zadruzi "Virovitičko povrće" u Pitomači predstavila je svoj poljoprivredni program "Razvoj hrvatskog sela – proizvodnja hrane i očuvanje života u ruralnom području", priopćeno je iz te koalicije. Podsjetivši kako je Hrvatska od završetka Domovinskog rata imala šest vlada – četiri HDZ-ove i dvije SDP-ove, Bandić naglasio kako je HDZ napravio četiri, a SDP dvije kuće, koje su danas urušene, polusrušene ili potpuno srušene.

Bandić je, kako je istaknuo, sve ispite u Zagrebu položio "s peticom", a sada zajedno s koalicijskim partnerima želi s istom ocjenom položiti ispit i za cijelu Hrvatsku. – U Domovinskom smo ratu pobijedili zahvaljujući pomirbi, a u Domovinskom miru ćemo pobijediti zahvaljujući zajedništvu svih koji znaju i žele raditi. Idemo delati! – poručio je Bandić i obećao kako će se do kraja kampanje vratiti u Pitomaču i potkovati jednog konja.

– Ništa mi nije strano. Znam i konje potkivati. Nisam to dugo radio, ali bit ću nježan. A pozivam i svoju protukandidate da probaju potkovati konja. Ali oni su konja vidjeli samo na televiziji i ne znam kako bi prošli – kazao je Bandić.

Predsjednik Novog vala – Stranke razvoja Ljubo Jurčić istaknuo je kako je povećanje proizvodnje rješenje za hrvatski razvoj i bolji standard građana.

– Hrvatska ima resurse koji omogućavaju dvostruko veću proizvodnju, ali nema politiku koja može organizirati da se iskoriste ti resursi. Nema nikakvih objektivnih prepreka za to, osim nesposobnih Vlada koje smo do sada birali. A Hrvatska zaslužuje puno bolje. Zaslužuje ljude koji mogu organizirati sustav, koji mogu provoditi politike kako bi hrvatski građani bolje živjeli – istaknuo je Jurčić.

Milivoj Špika, predsjednik Bloka umirovljenika zajedno, naglasio je da svaka države nastoji postići tri cilja – neovisnost o energiji, novcu i hrani. – U Hrvatskoj postoji tri milijuna hektara obradive površine, ali pola od toga je u šikari. Od 250.000 hektara pogodnih za navodnjavanje, navodnjava se tek 20-ak tisuća hektara. I sada će oni koji su doveli Hrvatsku u takvu situaciju, u kampanji ponovno dolaziti ovamo i obećavati "brda i doline". S druge strane, ovdje je s nama budući premijer Bandić, koji iza sebe i opipljive rezultate. Građani će 11. rujna građani će imati popravni ispit i vjerujem da se ovaj put neće dati prevariti – rekao je Špika. 

>>'Za četiri godine hrvatski građani će živjeti kao u Zagrebu, a za osam kao u Švicarskoj'

Komentara 47

Avatar StudentZG
StudentZG
14:02 12.08.2016.

Šmrče, a škodi mu

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
13:56 12.08.2016.

ha ha sad buju konjicu oformili i spika jurcic cacic i wvi kolko ih ima u galop po hrvatskoj samo neznam gdje buju ih parkirali il jel se naplacuje parkiranje za konje il treba donijet novi pravilnik ajme koji cirkusanti boze sacuvaj ovo vise nije ni smijesno neznam kaj bi lijecnici strucnjaci rekli za ove izjave al zabrinjavaju

Avatar megatronman
megatronman
14:03 12.08.2016.

Pokrali su cca milijardu eura u desetak godina. Holding je smrdljivo leglo najgore korupcije. Bandiću se mora ukinuti radna sposobnost. Ako ništa drugo onda zbog narkotika koje uzima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije