Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kad otkažu kočnice, seksaju se posvuda

Istra postaje raj za swingere: Otvoren swingerski klub u Rovinju

31.03.2009.
u 15:33

Istra više nije samo raj za golaće i homiće koji se sastaju na divljim rovinjskim plažama Monsene i Salina, nego od lani i za swingere koji uživaju u razmjeni parova i grupnom seksu.

Narodnjaci nisu išli
Gostima drugačije seksualne orijentacije prvi u Istri svoj dom je otvorio Živoslav Anđelić, zvani Žika, u selu Labinci još prije tri godine, nazvavši svoj swingerski klub Cassa Swizzera, po uzoru na one koje je vidio, a vjerojatno i obilazio, radeći u Švicarskoj.

Tog biznisa lani su se dosjetili i Rovinježi, sestra i brat Leo i Đurđica Maršić, vlasnici noćnog kluba Anaconda, smještenog u blizini velikog naturističkog naselja Valalta. Ta blizina golaća vjerojatno ih je potaknula da svoj narodnjački klub preurede za swingere.

- U usporedbi s narodnjačkim klubom, swingerski je bezazlen. Nema nezvanih gostiju, opijanja, razbijanja, oružja, tučnjava, droge i čestih intervencija redara i policije. Ovo je klub zatvorenog tipa u koji ne može ući tko kako hoće i kada hoće.

Dolaze nam isključivo parovi koji znaju što je swing, uglađeni su, dotjerani i veoma fini. Nema prostitucije i homića jer kod nas nemaju što tražiti, a ne dolaze ni mlađi parovi jer oni uglavnom upražnjavaju kućne zabave, objašnjava nam vlasnik Anaconde Leo Maršić. Izvan sezone klub radi samo subotom, kada ga obično posjeti 15 do 30 parova iz Hrvatske, Srbije, Slovenije i Italije, gdje još nema ovakvih klubova.

Sto kuna po paru
Ljeti je posjet znatno veći jer se natiska i po stotinu parova. - Primamo samo parove koji na ulazu plaćaju 100 kuna, a zauzvrat dobiju čiste ručnike i kondome. Obično krenu od šanka, gdje ih dočekuju ljubazne šankerice, popiju dva-tri pića za opuštanje, a potom krenu u potragu za partnerima i partnericama.

Kada im otkažu “kočnice”, ne biraju prostor za seks, niti se ustručavaju publike, pa uzdasi, stenjanje i tepanje odjekuju i s kožnatih naslonjača u baru i iz odvojenih sobica za opuštanje, opremljenim ležajevima na podu i spravama za sado-mazo igrice, kao što su bičevi, lanci, lisičine, remeni, ali i iks križevi za “razapinjanje”, objašnjavaju nam ljubazni domaćini, pokazujući prostorije i opremu kluba.

Usput nam kažu da je swinganje uobičajena seksualna filozofija na Zapadu i da oni zapravo pomažu onima koji su upali u monotoniju bračnog života jer je, kažu, i to je bolje nego tajno varati partnere, svađati se i razvoditi. S obzirom na blizinu naših susjeda, naročito Slovenije i sjeverne Italije, u kojima još nema ovakvih klubova, i ovaj oblik turističke ponude u Istri sigurno će privući goste željne seks orgija daleko od očiju javnosti, a vlasnicima swing klubova donijet će dobru zaradu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije