Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vremenska porgnoza

I danas kiša u većini zemlje, evo kada možemo očekivati povratak ljeta

kiša
Foto: Robert Anić/Pixsell
1/2
Autori: Hina, Vecernji list
28.06.2018.
u 07:47

Sutra će također biti promjenjivo oblačno, u unutrašnjosti uz mogućnost za lokalne pljuskove praćene grmljavinom

Vrijeme će i danas biti umjereno i pretežno oblačno, povremeno uz kišu i poneki pljusak, oborina će biti češća u unutrašnjosti, osobito u prvom dijelu dana, najsunčanije i uglavnom bez oborine bit će u Dalmaciji, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda Hrvatske za četvrtak.

Na kopnu će umjeren sjeverni i sjeverozapadni vjetar postupno slabjeti. Na Jadranu će u početku puhati umjerena do jaka bura, a poslijepodne većinom umjeren sjeverni i sjeverozapadni vjetar. Najviša dnevna temperatura na kopnu od 18 do 23, na Jadranu od 24 do 27 stupnjeva Celzijusovih.

Sutra će također biti promjenjivo oblačno,  u unutrašnjosti uz mogućnost za lokalne pljuskove praćene grmljavinom, a na Jadranu uglavnom suho i pretežno sunčano, osobito u Dalmaciji.

Foto: Screenshot DHMZ

Kiša se u većini zemlje očekuje i u subotu, a sunčano vrijeme možemo očekivati tek od nedjelje.

Kišni oblaci bi tako u nedjelju napokon trebali napustiti Hrvatsku, no temperature će ostati nešto niže, do 23 stupnja u unutrašnjosti, na Jadranu za koji stupanj više.

Ljeto bi se trebalo vratiti početkom idućega tjedna za kada su najavljene temperature od 30 stupnjeva Celzijevih, a do tada uživajte u hladnijem vremenu jer nas velike vrućine sigurno neće zaobići.

kiša
1/13

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije