Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lutfi Haziri:

'Hrvatska je model koji Kosovo treba slijediti'

daniel mondekar
Patrik Macek/PIXSELL
20.09.2013.
u 12:02

Haziri je Hrvatskoj zahvalio "što je dovela Europu u svoju zemlju jer je tako dovela Europu i u našu regiju"

Predsjednik saborskoga Odbora za europske poslove Daniel Mondekar danas se sastao s izaslanstvom Odbora za europske integracije Skupštine Kosova koju je predvodio predsjednik tog Odbora Lutfi Haziri.

Haziri je Hrvatskoj zahvalio "što je dovela Europu u svoju zemlju jer je tako dovela Europu i u našu regiju". Što se tiče europskog puta Kosova, najveći naglasak stavio je na potrebu liberaliziranja viznog režima koji je za Kosovo izrazito strog te je iznio čvrsto uvjerenje kako je Hrvatska model koji Kosovo treba slijediti i najbolji primjer za našu regiju.

Glauk Konjufca, član Odbora za europske integracije, a ujedno i potpredsjednik Skupštine Kosova, požalio se kako još uvijek pet zemalja članica Europske unije nije priznalo neovisnost Kosova, što zemlji stvara dodatne probleme na putu prema EU integracijama.

>> Josipović: Naši vojnici i policajci doprinijeli su demokratskom razvoju Kosova

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije