Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
la cambusa

Hladnjak vrijedan 41.500 dolara ima aparat za kavu i televizor

meneghini la cambusa
Meneghini
16.10.2012.
u 07:54

Osnovna cijena od 26 tisuća dolara naglo raste kad se uključe i brončane ručke, parna pećnica, staklene police...

Imate nekoliko desetaka tisuća dolara viška koje nemate na što potrošiti? Možda vam se svidi hladnjak talijanske tvrtke Meneghini, La Cambusa. Kako piše Daily Mail, osnovna cijena ovog dva i pol metra širokog hladnjaka, koji izgleda poput kakvoga ormara, iznosi 26 tisuća dolara, što uključuje samo drveni okvir i mogućnost odabira između 500 boja. Cijena naglo raste i doseže ukupno 41.500 dolara kad se uključe i brončane ručke, parna pećnica, staklene police...

Za one kojima ni to nije dovoljno, moguće je u hladnjak ugraditi i aparat za kavu Miele koji stoji oko 3000 dolara, ali i – televizor. La Cambusa po potonjem nije originalan, jer ekrane u svojim najskupljim hladnjacima nude i LG i Samsung.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije