Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sabor

HDZ-ovci srušili kvorum: Nije se glasovalo o aktiviranju mandata Lovrić Merzel

Sabor
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
17.09.2014.
u 16:01

Poslije su HDZ-ovci novinarima rekli da njihov odlazak nema veze s glasovanjem o Merzel te da nije bila riječ o organiziranom izlasku

Iako se očekivalo da će se danas u saborskim klupama pojaviti i bivša sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel, ona nije došla. Nakon aktualnog prijepodneva Sabor je trebao glasovati o odluci Mandatno-imunitetnog povjerenstva kojom se aktivira njezin mandat, no to im nije uspjelo zbog nedostatka kvoruma.

Naime, na samom kraju aktualca HDZ-ov Branko Bačić naglasio je da je riječ o povredi Poslovnika tvrdeći da premijer ne odgovara na pitanja onima kojih su ga postavili nego odgovara kome želi. Nezadovoljni tim činom HDZ-ovci su napustili sjednicu, a upravo u tom trenutku započela je nova točka dnevnog reda koja je zahtijevala glasovanje o Merzelinu povratku.

Kasnije su HDZ-ovci novinarima rekli da njihov odlazak nema veze s glasovanjem o Merzel te da nije bila riječ o organiziranom izlasku.

>>Milanović: Tko se mača laća, od mača možda ne mora poginuti, ali će se porezati

>>'Uvijek isto pitanje. Ako je to problem, ja ću spavati u Saboru'

>>'Došao sam vidjeti što se radi, malo pozdraviti ljude'

Komentara 35

FA
Fake
16:34 17.09.2014.

Tako i treba.Jedna ništ koristi da uđe u Sabor,ma dajte molim vas.Treba joj doživotno zabraniti da i priđe Saboru.

VE
verakruz
16:46 17.09.2014.

Ovo je sramota, užasna i neviđena sramota i šteta. Kriminalka u Saboru. Pravda je, zamislite Gordana Sobol, kojoj je muž krao tepihe iz MUP-a. A ta ista Sobol je danas predsjednica MIP-a u Saboru... Jadno, jadnije, ne može biti jadnije.. Kriminalac štiti kriminalca.

M3
Miške 3
16:18 17.09.2014.

Bravo HDZovci,ovaj put.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije