Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Hasanbegović Bandiću: Ukloni Tita s trga ili idemo na izbore

Naslovnica 20.6.2017
20.06.2017.
u 00:19

Bez pet zastupnika Brune Esih, Bandić nema većinu u Skupštini.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, iako je šesti put zaredom osvojio mandat prvog čovjeka metropole, ima problem s formiranjem većine u Gradskoj skupštini.

Iako je konstituirajuća sjednica gradskog parlamenta najavljena za 29. lipnja, Bandić i dalje nema 26 zastupnika, što je natpolovična većina, na svojoj strani. 

Za većinu mu uz njegovih 14 i sedam HDZ-ovih mandata, treba i svih pet zastupnika nezavisne Brune Esih. I tu nastaje problem. Petero zastupnika Brune Esih inzistira da novi saziv zagrebačke Skupštine bez odgode donese odluku o preimenovanju Trga maršala Tita

To je njihov prvi i jedini uvjet, koji ne podrazumijeva referendum o Titu koji najavljuje Bandić, da uopće započnu razgovore o sklapanju nove većine sa zagrebačkim gradonačelnikom.

>>Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od utorka ili u našem e-izdanju

U današnjem broju donosimo i sljedeće teme:

>>Tučepi obranjeni

>>Umjesto eseja dali test, pa se odgađa ispit iz hrvatskog

>>Odvjetništvo istražuje je li Modrić lagao da bi zaštitio Zdravka Mamića

>>Most nakon izlaska iz Vlade nije zanimljiv nezavisnim listama

>>Arbitraža će ostaviti gorak okus svima, pa i međunarodnom sudstvu

 

Komentara 189

JM
ja-ma
21:38 19.06.2017.

Bravo Bruna i Zlatko.Činite upravo ono zbog čega ste dobili moj glas.Hvala!

SF
Sv Franjo
21:46 19.06.2017.

Gdje je bio referendum kad su titovi ubojice u svibnju 45 streljali cijeli razred?Kad su Hrvarice trudnice zazidavali u slovenskim jamama?Največi zločin ned Hevatima su izveli titovi okupatori i domači izdajnici tj preobučeni černici poput Sime Dubajića!

Avatar PrskatorVlado
PrskatorVlado
20:23 19.06.2017.

Hasan trpa ljevičarima i ne vadi! Rada Borić je na aparatima. Mate Kapović i Vili Matula love recepte za normabele. Maja Delije Sever vrišti u agoniji..... Vojislav Mazzocco konačno ne muca od šoka kad ga je primio od Hase, :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije