Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLISKI ISTOK

Hamas: Islamisti će se ujediniti ako Izrael napadne Iran

gaza
Reuters
16.12.2009.
u 10:08

Mi smo svi dio istoga tijela i borimo se protiv zajedničkoga neprijatelja, kazao je na konferenciji za novinare čelni čovjek Hamasa Khaled Mechaal.

Čelni čovjek palestinskog Hamasa Khaled Mechaal upozorio je da će islamističke organizacije podržati Iran ako Izrael napadne tu zemlju. Na konferenciji za novinare objavio je kako će islamističke skupine osnovati ujedinjeni front s Iranom protiv Izraela ako napadne Iran, prenose izraelski mediji izvještaje iranske državne televizije.

Izrael i Sjedinjene Američke Države ne isključuju vojnu akciju ako se diplomacijom ne riješi nesporazum o razvoju iranskoga nuklearnog programa jer sumnjaju da mu je cilj proizvodnja atomskih bombi.

- Mi smo svi dio istog tijela. Svi se borimo protiv zajedničkog neprijatelja, ali kako, odlučit će čelnici i to će ovisiti o našim kapacitetima - rekao je Mechaal, koji živi u izbjeglištvu u Damasku, označivši Izrael opasnošću za cijeli Bliski istok.

Ključne riječi

Komentara 52

OB
-obrisani-
10:27 16.12.2009.

Zaista ne vidim nikakav razlog zasto bi se Amerika pridruzila izraelskom napadu na Iran. Pa americki predsjednik je dobio nobelovu nagradu za mir, a ne za rat. To sto je umnogostrucio broj vojnika u Afganistanu je samo zato sto on zeli da ucvrsti mir, sa do zuba naoruzanim vojnicima, buducim lesevima!

JA
jankoprekobrda
10:31 16.12.2009.

Izvor svih zala trenutno u svijetu je Izrael i njihova ekspanzionisticka i necisticka politika. Kao da nista nisu naucili iz II svijetskog rata, kada se prema njima isto odnosilo.

OB
-obrisani-
10:23 16.12.2009.

I sad ce odmah deletjeti na letecem cilimu islamo-fasisti, komunisti, nacisti, naci-djihadlije, i poceti braniti te bezzube, bradate primitivce, koji nisu opasni samo za Izrael, nego za nas sve nevjerne pse ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije