Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLISKI ISTOK
Povratak na članak

Hamas: Islamisti će se ujediniti ako Izrael napadne Iran

Mi smo svi dio istoga tijela i borimo se protiv zajedničkoga neprijatelja, kazao je na konferenciji za novinare čelni čovjek Hamasa Khaled Mechaal.

Komentari 52

OB
-obrisani-
10:27 16.12.2009.

Zaista ne vidim nikakav razlog zasto bi se Amerika pridruzila izraelskom napadu na Iran. Pa americki predsjednik je dobio nobelovu nagradu za mir, a ne za rat. To sto je umnogostrucio broj vojnika u Afganistanu je samo zato sto on zeli da ucvrsti mir, sa do zuba naoruzanim vojnicima, buducim lesevima!

VL
JA
jankoprekobrda
10:31 16.12.2009.

Izvor svih zala trenutno u svijetu je Izrael i njihova ekspanzionisticka i necisticka politika. Kao da nista nisu naucili iz II svijetskog rata, kada se prema njima isto odnosilo.

VL
OB
-obrisani-
10:54 16.12.2009.

Jedina sansa da se u svjetu garantira mir i spokoj je ta da se isalm proglasi fasitickom religijom,i da se zabrani,a one drzave i rezimi koje ga prakticiraju sa moraju osloboditi od te zlocinacke i sovinisticke ideologije.Jer ta kvazivjera islamm je zla,inhumana,nemoralna,opaka i opasna,i zato moramo pomoci tim ljudima u islamu ,da se oslobode tih stoljetnih okova i ropstva u koje ih je islam uvukao!

VL
Avatar trunchbull
trunchbull
12:27 16.12.2009.

Zapamtite! Na gore postavljenoj slici nije Meshal iz Hamasa, nego čovjek koji ljetos ubijen u vojnoj akciji Hamasa u Rafahu, a bio je čelnik jedne organizacije povezane s Al Quaeedom. Radikalni islamisti su jednako neprijatelji Iranu koliko i Izraelu i Zapadu. Nemojte nasjedati lažima!

VL
SM
sudo.m
14:11 16.12.2009.

Za mene je neshvatljivo da veliki broj posjetioca portala VL jos uvijek neshvata da postoje ljudi koji drugacije razmisljaju,drugacije vjeruju,drugacije......i upravo ta raznolikost cini ovaj Svijet bogatim>Ovdje je toliko psihopata od sizifa,crovate,cvrcka,jkm,....itd. oni su samo primjeri! Nemaju drugoga posla nego siriti mrznju,klevetati,pljuvati..nije nista cudno sta se desava na ovoj Planeti kada u svom susjedstvu imamo takve opasno bolesne pojedince koji mogu mozda i uvjeriti labilne pojedince u ono sta propagiraju!!

VL
OB
-obrisani-
16:28 16.12.2009.

imotska, opet tvoja klasicna demagogija ... Okupacija mozda, ali kao posljediva arapske agresije. Daj dodji s necim boljim. Inace, covjek moze imati simpatije za borce u Viet-namu, to su bili pravi borci, koje su i Ameri sami postovali. Dok jee taj tebi i tvojim kumpanima islamo-fasistima toliko dragi Hamas samo banda krvavih ubica, nista drugo. No, na srecu Hamasovci ukokavaju najvise bas Arape, a ne Izraelaca ...

VL
IM
imotska
16:18 16.12.2009.

Pa Islamisti su već ujedinjeni! Jedino im bradata podružnica na Balkanu tamo odmah do Bugarske, istočno od naše Hrvatske, još ne shvaČa da brade nose ne zato što su pravoslavci već zbog toga što su ujedinjeni Talibani.

VL
IM
imotska
16:19 16.12.2009.

šizife, Hamas su nusprodukt agresije i okupacije kao što su to ostali rebels po svijetu, ili pak tuntleki u Švedskoj koji su nusprodukt komunizma.

VL
VE
veles
16:41 16.12.2009.

nije li ovo smiješno, udruženi hrvatski i srpski klerokomunisti u podršci izraelskoj zločinačkoj tvorevini

VL
OB
-obrisani-
16:54 16.12.2009.

veles, djihadlija moja draga, ako nitko drugi, dansnji agresivni ce islam prije ili kasnije udruziti Srbe i Hrvate protiv zajednickog neprijatelja svih krscana i drugih nevjernih pasa ...

VL
VE
veles
16:57 16.12.2009.

a tebe je pas naredil a krava rodila...takav se jedino možeš ujediniti sa srbima protiv zajedničkog neprijatelja, gluposti

VL
OB
-obrisani-
17:07 16.12.2009.

16.12.2009. u 17:02h veles je napisao/la: .a komunizam je najsličniji isusovom nauku, Ajde ti lepo po Nobelovu nagradu pa sa Ćitom na veselje.

VL
VE
veles
17:16 16.12.2009.

čuj, ove godine je obama dobil nobela, pa onda možeš i ti...ja tebe razumijem, teško je promijeniti svoje mišljenje na temelju objašnjenja jedne osobe pametnije od tebe, tebi to treba objasniti pop s oltara, pa će ti biti jasno...ali ja takve kao što si ti ne žalim, pljujem na vas i vaše odvratne religije..srbi su svoje razumijevanje drugih pokazali u nedavnim ratovima kad su, baš kao i izraelci, zaratili sa gotovo svim drugim narodima i državama u okruženju, a što katolici misle lijepo pokazuje ovdje sveprisutni vatikanski glasnogovornik sizif

VL
OB
-obrisani-
17:20 16.12.2009.

Sizife, zapamti ovo: Iran je bio Iran kada Izraela nije bilo, i Iran će biti Iran kada Izraela više ne bude!

VL
DO
doklerbo
17:45 18.12.2009.

Po komndnoj zapovijesti politike Ivo Sanader je bio u HDZ-a isto sto je Josip Broz Tito uCKSKJ-e znao je za sva zbivanja,ali razlika je u tome sto je Ivo imao bolju i sposobniju elitu ukriminalu i korupciji.

VL
OB
-obrisani-
10:43 16.12.2009.

Samo naprijed dragi moji Zidovi i Izraele,ako ce nas itko rijesiti te islamisticke nemani i azdaje to cete onda biti vi Izraelci.A mi Krscani moramo svim silama i mogucnostima koje imamo vam pomoci i iza vas stajati,jer najvecu korist izz toga sukoba Izraela sa islamom imamo mi....Zivio Izrael,smrt islamisticko-fasistickom rezimu u Iranu!!Svi smo mi Izrael!!!Naprijed Izrael !!!!!

VL
Avatar trunchbull
trunchbull
10:45 16.12.2009.

Ne podržavam Hamas, ali moram se osvrnuti na sliku gore koju je postavio neki primitivac ili neznalica. Na slici gore nisu Hamasovci, nego tzv. radikalni islamistički Jund Ansar Allah, čiji je vođa Abdul Latif Musa objavio rat Hamasu u pojasu Gaze i u istom okršaju s Hamasom ubijen. E, novinari, novinari. Druga stvar, Iran daje sunitskom Hamasu samo moralnu potporu, no ne i vojnu. Iran vojno podupire libanonski šijitski Hezbollah. I što Iran uopće ima s radikalnim islamistima? U Iranu članovi Al Quaeede, mudžahedini, vehabiti i ostali fanatici završavaju na vješalima. Radikalni islamisti su jednako neprijatelji i Izraelu i Iranu. Kako vas uopće nije sramota širiti mržnju i dezinformacije u ovo vrijeme prije Božića?

VL
Avatar Santo_Cavernicolo
Santo_Cavernicolo
11:21 16.12.2009.

trunchbull je napisao/la: \"Kako vas uopće nije sramota širiti mržnju i dezinformacije u ovo vrijeme prije Božića?\" to im je posao...

VL
OB
-obrisani-
11:38 16.12.2009.

Islamisti svih zemalja ujedinite se, ma od kud mi je ova patola poznata?

VL
OB
-obrisani-
10:23 16.12.2009.

I sad ce odmah deletjeti na letecem cilimu islamo-fasisti, komunisti, nacisti, naci-djihadlije, i poceti braniti te bezzube, bradate primitivce, koji nisu opasni samo za Izrael, nego za nas sve nevjerne pse ...

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.