Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stranačko pojačanje

Gradonačelnica Iloka Marina Budimir kao neovisna kandidatkinja na listi Mosta

Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
1/3
03.06.2020.
u 19:14

Na lokalnim izborima 2017. godine postala je nezavisna gradonačelnica grada Iloka

U nizu stranačkih pojačanja pred predstojeće parlamentarne izbore Most je putem društvenih mreža najavio kako će na njihovoj listi biti i gradonačelnica Iloka Marina Budimir. Predstavljajući svoje najnovije stranačko pojačanje iz Mosta su prenijeli kako je Budimir, od kako je na mjestu gradonačelnice Iloka, ukinula prirez građanima Iloka, a udvostručila je naknadu za novorođenčad.

- Sama činjenica da su našu državu napustili brojni građani govori u prilog tome da im je dosta, da je njihovo strpljenje na kraju i da su zapravo izgubili nadu da će naša država nakon gotovo 30 godina promijeniti svoju politiku i omogućiti Hrvatskoj da bude onakva kakvu smo je svi željeli 91. godine, rekla je Budimir koja će na predstojećim izborima biti nezavisni kandidat na listi Mosta.

Radi se o liječnice obiteljske medicine koja je s obitelji živjela u Austriji da bi se 2013. vratila u Hrvatsku. Na lokalnim izborima 2017. godine postala je nezavisna gradonačelnica grada Iloka. Početkom prošle godine u Iloku su, nakon što nije izglasan prijedlog proračun Budimir, održani prijevremeni izbori kada je neovisna lista Marine Budimir ostvarila još ubjedljiviju pobjedu nego 2017. godine. Na tim izborima njena lista ostvarila je apsolutnu pobjedu.

Ključne riječi

Komentara 1

MU
Muzakus
19:35 03.06.2020.

Dobar potez, cijenjena lokalna politicarka, change maker!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije