Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PALA ODLUKA

Pupovac: Prijedlog SDSS-a za poziciju potpredsjednika Vlade je Boris Milošević

Zagreb: Predstavnici manjina dolaze na sastanak s premijerom
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
Autori: Vecernji.hr, Hina
13.07.2020.
u 11:43

Idem razgovarati o svemu što je pred nama. Usuglasiti sve stvari u vezi s programom, funkcioniranjem koalicije - rekao je novinarima Pupovac.

Saborski zastupnik SDSS-a Milorad Pupovac kazao je nakon sastanka stranačkog predsjedništva da će stranka predložiti Borisa Miloševića za kandidata iz redova stranke za mjesto potpredsjednika Vlade za društvena pitanja i ljudska prava . 

- Predstavništvo SDSS-a donijelo je odluku tko će biti predstavnik nacionalnih manjina na poziciji potpredsjednika. Riječ je o Borisu Miloševiću - kazao je Pupovac naglasivši kako je riječ o osobi koja ima iskustvo i koja je sama dobila saborski mandat. 

- Prijedlog je bio usuglašen s predsjednikom Vlade Andrejem Plenkovićem. Za nas je veoma značajno da svi zastupnici manjina daju podršku Miloševiću kao i koalicijski partneri iz redova Reformista i HNS-a - kazao je. 

Naveo je kako će Milošević prvo razgovarati s predsjednikom Vlade, potom će napraviti prezentaciju koja će biti predstavljena zastupnicima manjina, kao i samoj javnosti. 

Podsjećamo, jutros pri ulasku u Vladu na sastanak s premijerom Andrejom Plenkovićem, Pupovac je rekao da će razgovarati o funkcioniranju koalicije.

"Idem razgovarati o svemu što je pred nama. Usuglasiti sve stvari u vezi s programom, funkcioniranjem koalicije", rekao je novinarima Pupovac.

Novinare je zanimalo zna li se već koga će SDSS predložiti za mjesto potpredsjednice/potpredsjednika Vlade za društvene djelatnosti, a Pupovac je odgovorio da će odluku o tome danas donijeti Predsjedništvo SDSS-a.

"Prije  toga vam ne bih mogao ništa određeno reći", dodao je odgovarajući na pitanje novinara jesu li mogući kandidati saborski zastupnik SDSS-a Boris Milošević odnosno profesorica za zagrebačkog Pravnog fakulteta Snježana Vasiljević.

 

Komentara 111

Avatar southman
southman
12:14 13.07.2020.

DP je nudio Grujića i Vučemilovićku, Plenki odabrao Miloševića iz SDSS-a.

DU
Deleted user
12:25 13.07.2020.

zašto predstavnik manjine u vladi uvijek mora biti Srbin zašto ne netko iz redova drugih manjina?

DU
Deleted user
12:10 13.07.2020.

Pupovca za premijera! aj-mo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije