Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radnici u šoku

Veliki požar u Oroslavju: Gori skladište tvrtke, gašenje u tijeku

Požar u tvrtki AquafilCRO u Oroslavju
Foto: Zagorje.com
1/5
25.01.2018.
u 07:28

Požar je izbio oko 5 sati u skladištu tvrtke koja se bavi proizvodnjom konaca.

U tijeku je gašenje i lokaliziranje velikog požara u skladištu u Oroslavju. 

Požar je izbio oko 5 sati u tvrtki AquafilCRO, koja se bavi proizvodnjom konaca. Gori jedno od skladišta, a vatrena buktinja je velika i vatrogasci se bore s njom, piše Zagorje.com. Radnici tvrtke koji su ujutro došli na smjenu su u šoku, i zbog svoje sigurnosti, nisu smjeli prići.

Tvrtka AguafilCRO je u listopadu prošle godine u rad pustila nove strojeve, vrijedne više od 2,5 milijuna eura, piše Zagorje.com. Kakva je nastala materijalna šteta, znat će se nakon što se požar ugasi i kad se napravi očevid.

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar bodavica
bodavica
08:10 25.01.2018.

sve su ovo planski požari koji kreću u vrijeme kad nIkoga nema u blizini i to u pet sati ujutro , a svrha im je riješiti se onoga što nekome ne odgovara i parola glasi "Zapali i uživaj u plamenu". I na kraju istraga utvrdi kvar na električnim instalacijamaa koje je pregrizao MIŠ,Tako je to u Hrvatskoj

PR
prajdali100
07:50 25.01.2018.

Valjda će spasiti samu tvornicu,strojeve,radna mjesta......strašno.

IB
istina_boli
08:13 25.01.2018.

Tak ti je to kad nogiras radnika a ne isplatis mu odradjeno, a decec zna gdje , sto i kako .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije