Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seks-biografija

Goebbels bio rasplodni jarac koji je u krevet vodio i Židovke

Joseph Goebbels
WIKIPEDIA
10.01.2011.
u 17:02

Ovi novopronađeni dokumenti pokazuju da žene nisu “padale” na njegovu poziciju, osvajao je sve što je nosilo suknju još u studentskim danima

Bio je nizak, krhka zdravlja, neugledne vanjštine, šepao je na jednu nogu, ali unatoč svemu, bio je i neodoljiv ženama. Pokazuje to nova biografija Josepha Goebbelsa, ratnog zločinca i Hitlerova ministra propagande, koja će ovih dana biti predstavljena u Njemačkoj i Engleskoj.

Goebbels je vlastitom rukom, na 30.000 stranica, detaljno ispisao dnevnik u kojemu se potanko opisuju i sve njegove ljubavne veze, počevši od prvog dodira s ljepšim spolom još 1912. godine. Ovi novopronađeni dokumenti pokazuju da žene nisu “padale” na njegovu poziciju, osvajao je sve što je nosilo suknju još u studentskim danima. U to je vrijeme istodobno odveo u krevet i dvije sestre, Liesl i Agnesu, a osvajao je i Židovke, ne obazirući se na čistoću rase.

Kada je postao ministar propagande i čovjek koji odobrava sve filmove koji se snimaju u Reichu, njegov ured pretvorio se u veliki “audicijski kauč” pa su ga glumice, koje su ga posjećivale, nazvale internim imenom – rasplodni jarac.

Ključne riječi

Komentara 14

ST
stp
02:46 13.01.2011.

@worldwizards Vodis ti Srpkinje u krevet isto kao sto je i ovaj copavac bio najveci zavodnik posle Casanov-e !!! Ne zna se ko je isfrustriraniji od vas dvoje,on je izmisljao svoje ljubavne uspehe u nekakvim autobiografijama a ti na internet forumima. Sto kaze nas narod \"Sto babi milo ,to joj se i snilo\"

Avatar emilsali
emilsali
18:18 10.01.2011.

VL gresite kad kazete da je osvajao i Zidovke.... Else Janke-uciteljica je bila jedina Jevrejka u nj.jadnom ljbavnickom zivotu pun depresija i pokusaja ubistva. Od 1923 godine se njegov stav prema Jevrejima radikalno menja .... Kada je 1926 godine postaoao Gauleiter Berlina stvari su postale kristalno jasne... Rasizam je bio osnova nj.razmisljanja. Svoju zenu je varao jednom ceskom glumicom na sta se je Marta morala pozaliti Hitleru te je ovaj morao intervenisati. Sve u svemu nije smeo da mrdne i sve se svodilo samo na drkanje

Avatar Aristarh
Aristarh
17:59 10.01.2011.

Degutantan, Gebelsovski dokaz, vražjeg principa ženstvenosti! Kao astrolog, uvjerio sam se da se ženama nikako ne sviđa poziv u krevet na iskrenoj osnovi, prijateljskom dogovoru. Neeee tako nikako.!! Morala je tu biti prisutna obmana ili laž. Drugačije, nikako. Imao samm prilike osobno se u to uvjeriti. To je bila faza proučavanja, ili ti ugodno sa korisnim.:)) Iskren i \"pošten\" pristup bio je nepremostiva prepreka za ženski ego. čak je bilo i protestiranja, zašto tako. Zašto ne onako. No, astrolog mora biti nadprosjećno realan, da bi opstao u toj astrološkoj magli ultra-sitnih signala iz svemira. Zbog toga sam naravno sumnjao u ovo svoje \"otkriće\" koje je odavno poznato civilizaciji. Ali ovaj ružni šepavac, majstor laganja i propagande je strašan dokaz da sam bio na pravom tragu. Nije crkva bez veze uvela celibat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije