Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAO VLADAJUĆE

Gabrić: Hrvatska neće biti zemlja sreće, nego spaljena zemlja

Nikica Gabrić
Duško Jaramaz/Pixsell
02.05.2014.
u 14:16

"Hrvatska je zatočenica dvorskih intriga u kojima se ne zna tko kome i zbog čega zabija nož u leđa"

Predsjednik Nacionalnog foruma Nikica Gabrić kritizirao je poruke koje su vladajući poslali jučer, povodom Međunarodnog praznika rada. Komentirajući izjavu premijera Zorana Milanovića da će njegova vlada iza sebe ostaviti sretnu i poštenu Hrvatsku, Gabrić poručuje da je, sudeći prema dosadašnjim učincima Vlade, veća vjerojatnost da će Hrvatska i dalje biti "spaljena zemlja" nego postati zemlja sreće.

Gabrić je u priopćenju također komentirao odnose u Vladi, ustvrdivši kako je "čitava država zatočenica dvorskih intriga u kojima se ne zna tko kome i zbog čega zabija nož u leđa".

"Kako, naprimjer, ministar zdravlja Rajko Ostojić može normalno raditi ako mu se kroz medije šalje poruka da premijer ne vjeruje u njegovu sposobnost da sredi sustav i zato mu uzima nadzor nad novcem u HZZO-u, što se dogodilo u veljači?", pita se Gabrić, pa komentira famozni sukob simpatizera Milanovića i Slavka Linića, čije je Ministarstvo financija, tvrdi, pretvoreno u arenu.

„Ravnateljica Porezne uprave podnosi ostavku, kaže da je lažno optužena za stopiranje ovrhe nad velikim poreznim dužnikom i da je žrtva podmetanja i opstrukcija u Ministarstvu financija. Premijer kaže da je iznenađen njezinom ostavkom, nije je očekivao, jer ona dobro radi svoj posao. On će osobno, najavljuje, istražiti pozadinu njezine ostavke. Ministar Linić kaže da je stručna i da nije trebala otići, a podmetanjima i opstrukcijama, za koje je neizravno prozvan, ne želi razgovarati… Kad pročitate te izjave, čini li vam se da imamo ozbiljnu državna vlast, iza koje će ostati sretnija i poštenija Hrvatska? Ako je to još moguće, vrijeme im je da se saberu. Ako nije moguće, onda je vrijeme da nam se skinu s vrata“, zaključuje Gabrić.

>> Gabrić: Milanoviću, srami se! Ovo je udar na čuvare hrvatske povijesti!

Komentara 9

OM
oli.muco
14:49 02.05.2014.

Temelji su postavljani 20tak god. a ovi zadnji su samo zabili čavao u lijes

DE
Dejan1000
15:28 02.05.2014.

I ovaj se drug javio da kritizira svoje drugove na vlasti.

EM
ex man
15:30 02.05.2014.

nema nama napretka dok nas vodi ovoliko nesposbna vlada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije