Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razočarao ljevičare

Tomašić o uspjehu: Milanović nam je pomogao smjenom Linića

Ruža Tomašić
Foto: Borna Filić/PIXSELL
29.05.2014.
u 22:10

Tomašić smatra da je na izborima za Europski parlament HDZ-ova koalicijska lista dobila 12 posto više glasova od Kukuriku liste baš zbog smjene ministra financija Linića.

Predsjednica HSP dr. Ante Starčević Ruža Tomašić smatra da će Vlada Zorana Milanovića,  i nakon žestokog sukoba premijera sa Slavkom Linićem, ipak do kraja odraditi svoj mandat.

– Vjerujem da hoće. I to ponajviše zbog toga jer su svi oni u Vladi svjesni da bi na izborima koji bi se održali u nekom kratkoročnom razdoblju bili pometeni - kazala je Novom listu Tomašić koja smatra da je na izborima za Europski parlament HDZ-ova koalicijska lista dobila 12 posto više glasova od Kukuriku liste baš zbog smjene ministra financija Linića.

- Zaista ne znam tko bi mogao napraviti nešto takvo osim našeg premijera. Stoga je dio birača ljevice razočaran svime time što se događalo na dan izbora ostao kod kuće - rekla je Tomašić koja je otkrila da bi njezina stranka podržala Kolindu Grabar Kitarović kao kandidatkinju na predsjedničkim izborima.

- Ako se ona kandidira sigurna sam da će i pobijediti. Cijeli svijet zna za nju i ona zna kako svijet funkcionira - kazala je Tomašić o potencijalnoj kandidatkinji HDZ-a na predsjedničkim izborima.

>>Komunikolozi o Linićevu obraćanju: U nastupu bio kao buldožer

>>Premijer je narcisoidni i inatljivi politikant

Komentara 10

Avatar Neron
Neron
08:42 30.05.2014.

Gospodo što blatite po Ruži: činjenica je da je dobila preko sto tisuća preferiranih glasova, jedino se Picula može pohvaliti s većom brojkom. Mogu shvatiti da ste razočarani jer je vaša liberalna opcija izgubila na izborima, a nesposobnošću Milanovića da napravi kvalitetnu listu, u EU parlament od četiri dobivena mandata odlaze dva zastupnika iz strančica koje samostalno ne bi prešle niti izborni prag. Samo osobe koje slijepo vjeruju SDP-u glasale su za takvu listu, gdje je očito da prvo odlaze istrošeni političari iz istrošenih stranaka. Da se takva situacija dogodila na konzervativnoj listi HDZ-a - ja ne bih izašao na izbore i dao svoj glas Ruži Tomašić.

NI
ninja72
07:19 30.05.2014.

...samo Vi lupetajte, ali Ruza ode PONOVO, a vi cistite kokosinjac jer stvarno smrdi.

Avatar Pekhtor
Pekhtor
08:01 30.05.2014.

Uspjeh ???? Ruze Tomasic kao Europsko lice Hrvatske je totalni neuspjeh sadasnje generacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije