Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD NA SIRIJU

Francuska ministrica objavila video lansiranja rakete

Lansiranje rakete
Foto: Screenshot
14.04.2018.
u 10:14

Francuski predsjednik Emmanuel Macron je kazao kako je napad do sada bio ograničen na sirijska postrojenja za kemijsko oružje.

Američke, britanske i francuske snage pogodile su Siriju zračnim napadima rano u subotu, kao odgovor na napad kemijskim oružjem u kojemu su prošli tjedan u sirijskom gradu Dumi ubijene desetine ljudi.

Francuska ministrica obrane, Florence Parly, na Twitteru je objavila video lansiranja rakete na Siriju. Rekla je da je meta bila tvornica kemijskog oružja, jedna od tri mete koje su zajedničkim snagama napale SAD, Francuska i Velika Britanija.

Francuski predsjednik Emmanuel Macron je kazao kako je napad do sada bio ograničen na sirijska postrojenja za kemijsko oružje.

"Ne možemo tolerirati ponovnu uporabu kemijskog oružja, što je neposredna opasnost za sirijski narod i našu kolektivnu sigurnost", kaže se u izjavi iz ureda francuskog predsjednika.

Dodao je da je odgovornost sirijskog režima za kemijski napad nedvojbena.

Ključne riječi

Komentara 17

GO
goran2hr
10:19 14.04.2018.

Ako su stvarno željeli uništiti "postrojenja za kemijsko oružje", onda su morali bombardirati svoje prijatelje đihadiste.

BE
berija
12:04 14.04.2018.

Zašto bih vjerovao Britaniji, Francuskoj i SAD-u? Kao ono kad su izmislili razlog za napad na Irak? Ako su baš toliko čovjekoljubni i miroljubivi neka razvale Saudijsku Arabiju koja ubija po sebi susjednim zemljama. A mogli bi im se i osvetiti za napad na WTC jer je od 16 otmičara aviona 15 bilo Saudijaca.

SF
Sv Franjo
11:12 14.04.2018.

Vruča crvena linija ima 3,tri telefona.Gazda, Trump i Putin.Gazda radi scenarij a dva glumca glume.To je istina!Nažalost.Zna se da ih je gazda postavio na ta mjesta a zna se iz koje je obitelji Gazda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije