Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loše održavanje

FOTO Novih '50 nijansi sive': Pogledajte još jednu hrvatsku cestu na kojoj je zakrpa na zakrpi

Cesta kod Županje još je jedna slavonska cesta na kojoj se zakrpe ne mogu prebrojati
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/8
28.07.2023.
u 10:20

'Šarena cesta' nalazi se na silasku s autoceste

Sjećate li se fotografija državne ceste DC2 Vukovar - Ilok? Ta prometnica je postala sinonim za loše održavanje, prekrivena "milijunom zakrpa", a lokalno stanovništvo ju je nazvalo "50 nijansi sive" zbog nekoliko slojeva popravaka. No, čini se da nije jedina takva cesta u Slavoniji.

Sada su reporteri Pixsella pronašli još jednu prometnicu gotovo istog izgleda. Radi se o cesti koja vodi prema Županji nakon izlaska s autoceste. Njezino loše stanje s brojnim zakrpama neizbježna je pojava za vozače. 

Neodoljivo podsjeća na poznatu državnu cestu na krajnjem istoku zemlje koja se "proslavila" u svibnju 2021. nakon objave Pixsellovih fotografija. Cesta je bila toliko loše održavana da su se vozači osjećali kao da voze po razbacanom mozaiku. 

Nadležne službe poručile su da je cesta u tako lošem stanju zbog silnih kamiona koji tuda prolaze na putu prema Srbiji. U travnju 2022. krenulo se s obnovom koja je stajala 20 milijuna kuna.

Nadležne službe poručile su da je cesta u tako lošem stanju zbog kamiona koji tuda prolaze na putu prema Srbiji. U travnju 2022. godine započela je obnova koja je plaćena 20 milijuna kuna.

Kako je izgledala cesta D2 Vukovar Ilok pogledajte u galeriji.

Cesta kod Županje još je jedna slavonska cesta na kojoj se zakrpe ne mogu prebrojati
1/3

 

VIDEO Divlji deponij smeća na kraju Avenije Dubrovnik

Ključne riječi

Komentara 18

DE
Dex
11:33 28.07.2023.

nije problem u zakrpama ako su one u istom nivou sa kolnikom nego je problem u onima koje su iznad kolnika jer se radnicima nije dalo napraviti do kraja kako spada

Avatar Zavratnica
Zavratnica
12:03 28.07.2023.

Možda ne bi bilo toliko zakrpa kad lažni domoljubi iz HDZa ne bi toliko krali.

KI
kiseli
11:48 28.07.2023.

Vrh ironije je kada na nepokrpanu cestu punu rupa stave ležeće policajce da ljudi ne bi brzo vozili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije