Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREBA VREMENA

Filip Glavaš novi je odvjetnik Zdravka Mamića, već je tražio odgodu rasprave

Zagreb: Suđenje Branimiru Glavašu na Općinskom sudu
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/3
10.01.2023.
u 19:18

Zdravka u postupku trenutno brani odvjetnik dodijeljen po službenoj dužnosti koji bi trebao uskoro biti razriješen

Filip Glavaš, sin Branimira Glavaša, novi je odvjetnik Zdravka Mamića. O tome je donesena odluka niti tjedan dana prije 16. siječnja, kada se suđenje za izvlačenje gotovo 150 milijuna kuna iz zagrebačkog Dinama vraća na početak. 

"Slučaj sam preuzeo po zahtjevu i molbi gospodina Zdravka Mamića koji mi je ponudio da uđem u obranu" izjavio je Filip Glavaš za Danas.hr. Zdravka u postupku trenutno brani odvjetnik dodijeljen po službenoj dužnosti koji bi trebao uskoro biti razriješen, pojasnio je.

"Mogu vam potvrditi da sam danas, 10. siječnja predao punomoć u sudski spis i da sam zatražio odgodu rasprave zbog toga što mi je potrebno neko vrijeme, najprije da pročitam i proučim spis, a onda da pripremim obranu" dodao je Glavaš, uz nadu da će sud odobriti odgodu rasprave pošto rok od šest dana "zasigurno nije dovoljan" za spis od više desetaka tisuća stranica.

VIDEO Od danas kreće besplatni odvoz božićnih drvca. Provjerite kako ih pravilno odložiti

Komentara 3

T2
Tomo_20
20:52 10.01.2023.

Kako se drugacije kaze kondom? Pa Branimir Glavas hahaha

JA
ja67
19:06 11.01.2023.

au na tatu pošten

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije