Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bolivijski predsjednik

Evo Morales na testu DNK kako bi se utvrdilo je li otac sina bivše partnerice Zapate

evo morales
Foto: Reuters/PIXSELL
26.04.2016.
u 08:58

Diskretan oko svojeg privatnog života, Morales ističe da je "oženjen Bolivijom"

Bolivijski predsjednik Evo Morales podvrgnuo se testu DNK koji bi trebao potvrditi je li ili nije otac dječačića svoje bivše partnerice Gabriele Zapate, izjavio je njegov odvjetnik.

– Predsjednik Evo Morales, kao bilo koji građanin koji poštuje zakon, podvrgnuo se testu sutkinje – kazao je Gaston Velasquez, odvjetnik šefa države na privatnoj tv postaji ATB. Morales je došao u Institut za forenzička istraživanja La Paza kako bi se podvrgnuo testiranju krvi.

Zapata, u pritvoru od kraja veljače pod optužbom nezakonita bogaćenja, dovedena je u institut nakon odlaska njezina bivšeg partnera. Po Velasquezu, Zapata se odbila podvrći testiranju i dati dijete na medicinski pregled. Testiranje je trebalo biti obavljeno istovremeno na ocu, majki i djetetu, do čega nije došlo, dodao je on.

Sutkinja nije navela hoće li narediti novo saslušanje kako bi se majku i dijete podvrglo predviđenom testiranju. Evo Morales je neženja i otac dječaka i djevojčice rođenih od različitih majki. Diskretan oko svojeg privatnog života, ističe da je "oženjen Bolivijom". Njegova starija sestra vrši dužnost prve dame.

>> Morales Papi savjetovao žvakanje kokina lišća protiv stresa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije