Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Projekt 'Maja III'

Europarlamentarci AECR-a u obnovi dječjih igrališta županjske Posavine

Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
09.10.2014.
u 16:09

Osim radnih aktivnosti donirali su i gotove elemente za navedena igrališta

Na inicijativu predsjednice HSP AS i europarlamentarke Ruže Tomašić, te u organizaciji HSP AS i Saveza europskih konzervativaca i reformista (AECR) pokrenut je humanitarni projekt „Maja III“. Prema najavama iz HSPAS tijekom 17. i 18. listopada zastupnici, dužnosnici navedenih stranaka te predstavnici izvršne vlasti Vukovarsko-srijemske županije će nizom radnih akcija sudjelovati u izgradnji i obnavljanju dječjih igrališta na području Rajevog Sela, Padeže, Drenovaca, Račinovaca i Strošinaca, pod radnim nazivom „Maja III“.

Osim radnih aktivnosti donirali su i gotove elemente za navedena igrališta. AECR, politička stranka na europskom nivou, dio koje je i HSP AS, u sastavu od 40 europarlamentarnih zastupnika te zastupnika u nacionalnim parlamentima država članica i nečlanica Europske unije u sklopu humanitarne akcije doći će na područje poplavom stradale županjske Posavine.

>> Radovi na sanaciji nasipa kod Rajeva Sela odvijaju se prema planu

Komentara 2

Avatar marinerohr
marinerohr
21:00 09.10.2014.

Svaka cast konzervativcima i Ruzi!!!

DS
dino_saur
00:40 10.10.2014.

bravo Ruža!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije