Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
METRI IH DIJELILI OD TERORISTA

Dvojicu turskih MMA boraca proglasili herojima: Pomogli starici i ranjenom policajcu

Recep Tayyip Gültekin i Mikail Özen
Foto: Twitter
1/8
03.11.2020.
u 09:35

Riječ je o Mikailu Özenu i Recepu Tayyipu Gültekinu koji su se zatekli u blizini pucnjave

Dvojica turskih MMA boraca koja žive u Beču proglašena su herojima nakon što su pomogla starijoj ženi i ranjenom policajcu dok je naoružani napadač bio u krvavom pohodu.

Riječ je o Mikailu Özenu i Recepu Tayyipu Gültekinu koji su se zatekli u blizini pucnjave. Na snimci koja kruži društvenim mrežama čuje se kako Özen viče građanima da se sklone dok se on s prijateljem skrivao iza zida.

Gültekin je pak i sam ozlijeđen dok je pomagao, piše RT.

– Jedna starija žena hodala je prema mjestu pucnjave. Kada smo je vidjeli, zaustavili smo je i poveli niz stubište te je odveli na sigurno. Tada smo došli na postaju podzemne željeznice, gdje smo vidjeli ranjenog policajca – ispričao je Özen lokalnim medijima.

U jednom trenutku napadač je bio samo šest metara udaljen od njih, dodao je. Nakon toga odmah su otišli u policiju.

– Ispričali smo im o teroristima. Imali su nekakav bijeli pokrov, a u rukama duge cijevi – dodao je Özen.

VIDEO Snimka napada u Beču

Ključne riječi

Komentara 52

DU
Deleted user
09:57 03.11.2020.

Dečkima svaka čast na hrabrosti. Nikad nisam bio za to da se pripadnici cijele jedne manjine označavaju teroristima. Međutim, ono što je najbitnije u cijeloj priči, to su UZROCI. Što je dovelo do toga da je Europa prisiljena svake godine uvoziti ljude iz drugih kultura? Po meni, to je potpuni liberalizam, karijerizam, raspad stvarnih vrijednosti i obitelji. Od početka seksualne revolucije, koja je sa sobom donijela pobačaj, Europa nije u mogućnosti izvršiti najobičniju zamjenu stanovništva. Ne pričam ja o "štancanju djece", "zatvaranju žena u kuhinju" itd ... Pričam o tome da je fertilitet žena već desetljećima ispod broja koji je nužan za običan obrtaj stanovništva i iznosi 1,5 djeteta po ženi. Dok se taj problem ne riješi, neće biti budućnosti. Nažalost svaki, pa i najmanji korak u pravcu ozdravljenja, biva dočekan "na nož" od strane dežurnih liberalnih kritičara, feministkinja i "ljudsko pravaških" organizacija. Pitanje je da li će se Europa uspjeti "otrijezniti" ili će kao Njemačka u drugom svjetskom ratu, nastaviti inzistirati na neodrživim modelima, a što će ju nužno dovesti do poraza. Liberalizam, feminizam, "ljudsko pravaška" politika .... postali su "trojanski konj" Europe.

Avatar Domovine_sin
Domovine_sin
09:57 03.11.2020.

Ovo ne umanjuje činjenicu tko, sad već godinama, ubija nevine ljude po europskim gradovima.

DU
Deleted user
09:51 03.11.2020.

Navodno je jedan napadač Albanac? Poznat od prije policiji.Rođen je 2000. u Beču?? Katastrofalan propust tajnih službi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije