Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRAD NADLIJEĆU HELIKOPTERI

Hrvati ostali zatočeni u kafićima nakon napada: 'Jezivo je. Ne možemo nikuda'

Napad u Beču
Foto: REUTERS
1/3
03.11.2020.
u 00:29

Javni prijevoz u centru trenutno ne vozi, a u tijeku je potjera za ostalim napadačima.

Nakon terorističkog napada na čak šest lokacija u centru Beča policija je ogradila cijelo to područje te su poručili građanima koji su se tamo našli da moraju ostati i tamo. Zbog toga mnogi su ostali zatočeni u restoranima i kafićima u kojima su se nalazili. 

- Jezivo je, odjekuju pucnjevi, ne možemo nikamo - kratko su poručili neki od Hrvata koji su ostali zatočeni u kafiću za 24sata.

Napad u Beču
1/20

Njihovu sudbinu na kratko dijelio je i Filip Biškić, Hrvat koji u Beču živi i radi već tri godine. Naime, on je sjedio na terasi jednog kafića u centru grada u trenutku napada. 

- Bio sam na terasi kafića kad smo vidjeli da policija ide u smjeru centra. Schwedenplatz je otprilike na drugoj strani centra. Sve je bilo ok dok nije došao konobar i rekao da se moramo zaključati u kafić. Tada sam ustao i s prijateljem otišao kući u vlastitom automobilu - ispričao je Filip za Dnevnik.hr te dodao: - Na putu kući iz više smjerova primijetili smo policijska vozila. Dosta mojih prijatelja su trenutno zatvoreni u kafićima i čekaju kraj situacije. Sada smo doma, na sigurnom. 

Kazao je kako javni prijevoz u centru trenutno ne vozi, a iznad grada nadlijeću helikopteri. 

Podsjećamo, nakon napada policija i vojska izašle su na ulice, te je u tijeku potraga za napadačima. 

 

Ključne riječi

Komentara 9

ST
stefj
00:42 03.11.2020.

Hm, Hrvati ostali zaključani po kafićima, a navedeni Hrvat otišao doma...

ZI
zimerman
01:31 03.11.2020.

Muhamedovci sljedbenici lažnog proroka -pedofila ponovo dokazuju ko su i šta su . Šta još treba da se dogodi da bi se ljevičarima otvorile oči

BE
Beskucnik
03:32 03.11.2020.

Ove iz kafica nece ni ATJ izvuc van , to mi izgleda kao onaj vic , kako zagorci strajkaju , zapru se v klet , i odbijaju vodu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije