Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava u Varaždinu

Dvojica otela 17-godišnjakinju, jedan od njih ju je i silovao

Silovanje
Foto: Shutterstock
22.08.2017.
u 11:58

Mladići su na cesti u mjestu Donje Vratno u Varaždinskoj županiji prišli 17-godišnjakinji koja je stajala uz rub kolnika i ugurali je na silu na stražnje sjedalo osobnog automobila

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu podiglo je optužnicu protiv dvojice hrvatskih državljana starih 21 i 24 godine zbog protupravnog oduzimanja slobode i silovanja.

Tereti ih se da su 12. veljače ove godine na cesti u mjestu Donje Vratno u Varaždinskoj županiji prišli 17-godišnjakinji koja je stajala uz rub kolnika i ugurali je na silu na stražnje sjedalo osobnog automobila. Odvezli su je u kuću jednog od njih dvojice, dali joj alkohol i napili je, nakon čega ju je prvookrivljenik dva puta silovao.

Komentara 74

EL
EldersRealm
12:19 22.08.2017.

Da su migranti, optuzili bi ih za bludne radnje... ovako, ceka ih dugogodisnji zatvor, osim ako nisu iz "ugledne obitelji". U tom slucaju ceka ih tesko skolovanje u Svicarskoj, gdje Hrvati salju svoje smece. Anticenzura je zivi dokaz.

RA
raikonen
12:16 22.08.2017.

Uštrojit smradove pa njih silovat

JI
jimpx131
13:07 22.08.2017.

Prvo, zašto se tek sad piše o nečem kaj se dogodilo prije pola godine??? Drugo, malo je čudno da se baš sad piše (s debelim zakašnjenjem) o silovanju koje su počinili Hrvati, baš nakon kaj su tobožnje "izbjeglice" u tjedan dana dva puta pokušali silovati dvije žene u Zagrebu... Više mi liči na lijevo-liberalno pokrivanje migranata, oni su dobri, jadni napaćeni i samo žele obogatit nas, a mi smo izopačeni imbecili...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije