Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratio se na mjesto zločina

Uhićen stranac koji je pokušao silovati ženu u pothodniku

policija,importanne centar (1)
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/2
19.08.2017.
u 22:41

Iz policije su nam potvrdili da istražuju slučaj, ali nisu željeli iznositi detalje o napadaču niti kvalificirati kazneno djelo.

Zagrebačka policija u petak navečer privela je stranca koji je napao ženu u Importanne centru. Kako doznajemo, žena je iste večeri istrčala van iz javnog toaleta moleći za pomoć i vičući kako ju je muškarac pokušao silovati. Napadač je prvotno uspio pobjeći. Navodno je s društvom sjeo u autobus za Dugave pa je policija pokrenula opsežnu potjeru za njime po Novom Zagrebu.

Međutim, za nekoliko vratio se na mjesto zločina, gdje ga je prepoznao zaštitar i zadržao ga do dolaska policije. Iz policije su nam potvrdili da istražuju slučaj, ali nisu željeli iznositi detalje o napadaču niti kvalificirati kazneno djelo. Neslužbeno se tek moglo čuti da će ga teretiti za (ne)djelo iz domene krvnih i seksualnih delikata.

Komentara 118

CA
carlo20
01:17 20.08.2017.

Dokle god ljevičari i njihovi mediji budu prodavali i nametali svoje izopačene vrijednosti i na nos nam nabijali gluposti o ljudskim pravima agresivnih manjina poput muslimana iz sjeverne afrike i bliskog istoka koji se nesmetano šire i ramnožavaju europom, dotletle se budu i ovakve stvari događale. Ljevičari, 90% medija i glavni financijer svih lijevo-liberalnih izopačenosti Soroš imaju za cilj uništiti kršćanske, nacionalne i obiteljske vrijednosti u europskim državama. Za te ciljeve u svim europskim državama imaju korisne idiote LGBT-ovce, tzv. nevladine udruge i ostalu Antifa gerilu. Ta skupina ljudi patološki mrzi bijelu rasu koja baštini kršćanske, domoljubne i obiteljske vrijednosti i ogromna financijska sredstva imaju za ostvarivanje svojih mračnih ciljeva, tko se tome suprostavi bude medijski ponižavan, ismijavan i na kraju uništen. Primjer su Trump, Orban i Poljska konzervativna vlada. Pred očima nam se događa prikriveni genocid nad bijelom rasom u Europi i Americi, tko to ne vidi, njemu je spržen mozak od lijevo-liberalne propagande.

JU
juma
00:02 20.08.2017.

To su ovi koje podrzavaju kulturnjaci, antife, babe i raskoraci... Bas si nekako i pasu, jedni siluju tijelo, a drugi zdrav razum.

Avatar ivo587
ivo587
23:05 19.08.2017.

"izbjeglciama" trebaju žene da se isprazne na njima. Neka im novinari i političari i iz udruga welcome refugees ponude svoje. Jer su oni zdušno navijali za useljavanje, pa ne vidim zašto im ne bi u duhu multikulturalnosti ponudili svoje žene i kćeri da se isprazne, također nek im ponude i svoj smještaj da žive s njima. Oni su napravili da su "izbjeglice" naš problem a ne njihov. Kad su ih tu već dopremili onda nek im osiguraju zadovoljenje njihovih fizioloških potreba ili nek ih vrate natrag ako ne znaju kamo bi s njima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije