Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad u Importanneu

Marokanac se sumnjiči za bludne radnje, prijatelj mu je vikao: Idemo! Idemo! Nemoj raditi gluposti!

policija
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
21.08.2017.
u 13:12

Istražni zatvor određen mu je iako je Marokanac tvrdio da nikamo neće pobjeći, navevši da će u hotelu Porin čekati da se riješi njegov zahtjev za azil.

Hamzo  A. (22), tražitelj azila iz Maroka sumnjiči se za bludne radnje, a sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio mu je jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od bijega.

Istražni zatvor određen mu je iako je Marokanac tvrdio da nikamo neće pobjeći, navevši da će u hotelu Porin čekati da se riješi njegov zahtjev za azil.

Riječ je o događaju koji se zbio u petak u Importanne centru kada je Hamzo A. napastovao 19-godišnjakinju. On se branio da ju je samo htio poljubiti, da je ona na to pristala te zatim odustala. No takvoj obrani tužiteljstvo i sud nisu povjerovali. Hamzo A. djevojci je prišao dok je ona stajala pokraj kioska, čekajući dvojicu svojih prijatelja koji su otišli na WC. Zagrlio ju je i pokušao je poljubiti, čemu se ona opirala tražeći da je pusti. Dok ju je ljubio, ugrizao ju je za usnu, a kako mu se ona otimala zgrabio ju je i za kosu. S njim u društvu bio je još jedan mladić koji je Hamzi A. vikao: – Idemo! Idemo! Nemoj raditi gluposti!

No Hamzo A. nastavio je pipkati djevojku po tijelu, a ona mu se opirala vičući da je pusti na miru. U jednom trenutku pokušao ju je odvući u WC, no tada su naišli njezini prijatelji pa je Hamzo A. pustio djevojku te je pobjegao, no uskoro je uhićen.

Komentara 37

Avatar tituš
tituš
13:19 21.08.2017.

Ma kakav azil, na živo kastrirati i deportirati prvim prijevozom tamo od kuda je došao!

EL
EldersRealm
13:36 21.08.2017.

Kao prvo, ovo je pokusaj silovanja jer ju je vukao u WC. No posto leftardi brinu za ljudska prava ovog demokrate, onda ce proci s bludnim radnjama. Ako je sudac pametan, strpati ce ga u zatvor godinu dana, za to vrijeme mu treba odbiti azil i zalbu, iz ocitih razloga i na izlasku iz zatvora odmah deportirati. Ostale imigrante, koji nisu izbjeglice (vecina), treba staviti u ogradjeni kamp i ograniciti im slobodu kretanja dok cekaju da im se azil rijesi. To je stvar nacionalne sigurnosti jer nemaju dokumente i mogu biti ISILovci, a nema te drzave koja nije suspendirala ljudska prava kad se radilo o nacionalnoj sigurnosti.

ZO
zoranos
13:28 21.08.2017.

Što se događa u Njemačkoj? Zatraže azil, ovi ga odbija, pa se onda žale i dok se sve to završi prođu mjeseci i ti ljudi dotle imaju besplatni stan i hranu i to na slobodi. Sudovi su pred kolapsom. Istaa je stvar i kod nas samo u puno manjem obimu. Dakle imate ljude koji su i opasni i to se zna, ali im ne možete ništa dok im se zahtjel i kasnije žalba ne riješe. TREBA MIJENJATI SUSTAV!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije