Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA AFERA NA POMOLU

Sin državnog tajnika MIUP-a za imigraciju tajio da mu sin uvozi strane radnike

06.04.2023.
u 00:10

Do pitanja Večernjeg lista MUP za taj potencijalni sukob interesa nije ni znao jer državni tajnik Katić to nikomu od nadređenih nije prijavio. Fortitude Recruitment dovodi radnike iz Nepala i Filipina

Komentara 19

SL
slavenZadravec
22:09 05.04.2023.

Znači, sin državnog tajnik MUP-a, uvozi strane radnike, a MUP provjerava i izdaje dozvole stranim radnicima. Lijep primjer za fakultete Političkih znanosti i Prava za predavanje o sukobu interesa.

UJ
ujna
21:36 05.04.2023.

El Peđa ono nema dugo maznuo neku lovu, mislim pitam ili se zaboravilo na to?

NE
NervozniPoštar
21:24 05.04.2023.

Hoteli su nam skuplji od Italije, a u njima radnici plaćeni za trećinu manje nego što talijani plaćaju. I sad se tim i takvim poslodavcima koji beru šlag pomaže uvozom robova iz najsiromašnijih zemalja na svijetu jer se domaći više ne daju izrabljivati. Tako da hotelijeri mogu održavati razinu dobiti na koju su navikli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije