Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNAT PO PROBLEMATIČNOM PONAŠANJU

Drski taksist prevario turiste: Ostatak novca vratio im u srpskim dinarima

Ilustracija
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
15.07.2019.
u 22:06

Vlasnica apartmana pozvala je policiju koja je došla i napravila zapisnik.

Za vožnju od luke Gruž do Bogišićevog parka u Dubrovniku vozač taksija turistima je naplatio 258 kuna. Kako nisu imali sitno dali su mu 400 kuna, no on je iskoristio to što stranci nisu dovoljno upoznati s našom valutom.

- Nažalost, to nije sve. Taksist im je rekao 258 kuna, a oni su njemu dali 400 kuna, jer nisu imali sitnije. Vozač im je kusur vratio u srpskim dinarima, što znači da ih je još i dodatno opljačkao, ali i doveo u neugodnu situaciju, jer su kasnije s tim novcima željeli platiti račun u restoranu Kamenice. Naime, 140 srpskih dinara malo je više od 8 kuna – kazala je Dubrovkinja za Dubrovački dnevnik.

Vlasnica apartmana pozvala je policiju koja je došla i napravila zapisnik. Riječ je o taksistu koji je u Dubrovniku poznat po problematičnom ponašanju, a sada nije izdao ni račun za vožnju koju je masno naplatio. 

- Žao mi je što sam ja savjetovala goste da uzmu taksi kada siđu s katamarana, umjesto da sam im rekla da idu Uberom. Barem bi im unaprijed pisalo koja je cijena - rekla je vlasnica apartmana.

Ključne riječi

Komentara 43

NN
nista_ne_znam
22:59 15.07.2019.

Ne znam samo što ga se onda skriva, objavite ime i prezime.

PT
Ptica_
23:59 15.07.2019.

Eto... i tko onda kaže da hrvatski turizam nije prepoznatljiv u svijetu?

Avatar HajdukLika
HajdukLika
23:31 15.07.2019.

Za istu udaljenost sam u Barceloni platio deset Eura, dakle nekih 75 kuna. Već i tih 258 kuna su drskost! Kao i mnoge ostale cijene u na našoj obali, pogotovo u vrijeme turističke sezone. Pa sad kukamo, da je sezona u odnosnu na lanjsku godinu podbacila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije