Naslovnica Vijesti Hrvatska

Drski taksist prevario turiste: Ostatak novca vratio im u srpskim dinarima

Vlasnica apartmana pozvala je policiju koja je došla i napravila zapisnik.
15. srpnja 2019. u 22:06 44 komentara 6817 prikaza
Ilustracija
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Za vožnju od luke Gruž do Bogišićevog parka u Dubrovniku vozač taksija turistima je naplatio 258 kuna. Kako nisu imali sitno dali su mu 400 kuna, no on je iskoristio to što stranci nisu dovoljno upoznati s našom valutom.

Dubrovnik LIJEPA PRIČA Otac oduševljen potezom prodavača u Dubrovniku: 'Ovo još nisam doživio'

- Nažalost, to nije sve. Taksist im je rekao 258 kuna, a oni su njemu dali 400 kuna, jer nisu imali sitnije. Vozač im je kusur vratio u srpskim dinarima, što znači da ih je još i dodatno opljačkao, ali i doveo u neugodnu situaciju, jer su kasnije s tim novcima željeli platiti račun u restoranu Kamenice. Naime, 140 srpskih dinara malo je više od 8 kuna – kazala je Dubrovkinja za Dubrovački dnevnik.

Vlasnica apartmana pozvala je policiju koja je došla i napravila zapisnik. Riječ je o taksistu koji je u Dubrovniku poznat po problematičnom ponašanju, a sada nije izdao ni račun za vožnju koju je masno naplatio. 

račun LOŠE ISKUSTVO BRITANACA Lijepa gesta iznajmljivača: 'Rekli su mi da su opljačkani i da im je vožnju naplatio 800 kuna'

- Žao mi je što sam ja savjetovala goste da uzmu taksi kada siđu s katamarana, umjesto da sam im rekla da idu Uberom. Barem bi im unaprijed pisalo koja je cijena - rekla je vlasnica apartmana.

RECEPT ZA SAVRŠENI GRILL
Jeste li znali čemu služi daska za dimljenje: Meso s roštilja dobit će sasvim novu notu okusa

A1 izdvaja za Vas

 • nista_ne_znam:

  Ne znam samo što ga se onda skriva, objavite ime i prezime.

 • Ptica_:

  Eto... i tko onda kaže da hrvatski turizam nije prepoznatljiv u svijetu?

 • Avatar HajdukLika
  HajdukLika:

  Za istu udaljenost sam u Barceloni platio deset Eura, dakle nekih 75 kuna. Već i tih 258 kuna su drskost! Kao i mnoge ostale cijene u na našoj obali, pogotovo u vrijeme turističke sezone. Pa sad kukamo, da je sezona ... prikaži još! u odnosnu na lanjsku godinu podbacila.