Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠE ISKUSTVO BRITANACA

Lijepa gesta iznajmljivača: 'Rekli su mi da su opljačkani i da im je vožnju naplatio 800 kuna'

račun
Foto: 057info
20.06.2019.
u 20:05

Riječ o čovjeku koji im je iznajmljivao apartman. Kad je čuo koliku svotu su platili i kako je vozač koristio paragon blok, gdje je ručno unio cijenu, odlučio se vratiti im novac za posljednju noć u apartmanu.

Javnost je šokirala priča o taksistu koji je naplatio britanskim turistima gotovo 800 kuna vožnju u Zadru od svega 13 kilometara. Zbog empatičnih ljudi velikog srca, ova priča ipak ima sretan kraj.

Naime, riječ o čovjeku koji im je iznajmljivao apartman. Kad je čuo koliku svotu su platili i kako je vozač koristio paragon blok, gdje je ručno unio cijenu, odlučio je vratiti im novac za posljednju noć u apartmanu, prenosi Nova TV.

- Prvi njihov dojam, prvo što su mi rekli, bilo je da su opljačkani. Ja sam ih pitao, kako, zašto? Oni su mi rekli da je taksi došao po njih i da ih je dovezao do mog apartmana i da im je naplatio 800 kuna- kazao je iznajmljivač Saša za Novu TV, dodajući kako želi da turisti imaju bar neko lijepo sjećanje na Zadar i kako nisu svi varalice i lopovi.

Foto: 057info

Ključne riječi

Komentara 36

MM
Marko_Maras
20:13 20.06.2019.

Svaka čast majstore.

ET
etika
20:59 20.06.2019.

Jedini lijepi kraj bio bi da je lopov taksist prondjen i adekvatno kažnjen.

AB
abendblatt
20:40 20.06.2019.

Halo, pa sa tim taxistom se mora pozabaviti Policija kazniti ga i oduzeti licencu za Taxi, gdje mi zivimo???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije