Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA JANAF

Draženu Barišiću i Vinku Grgiću određen jednomjesečni istražni zatvor

Zagreb: Barišić i Grgić  u pratnji pravosudne policije odlaze u istražni zatvor u Remetincu
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/9
19.09.2020.
u 17:57

S obzirom na to da opasnost od ponavljanja djela znači da njih dvojica mogu biti u istražnom zatvoru dok god su gradonačelnici, Grgić je najavio sucu istrage da će on uskoro ostavku podnijeti, dok Barišićev branitelj kaže da će Barišić o tome razmisliti.

Draženu Barišiću i Vinku Grgiću sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio je jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnost od ponavljanja djela.

U odnosu na Barišića, predloženo je ispitivanje 40 svjedoka, a u odnosu na Grgića 19. S obzirom na to da opasnost od ponavljanja djela znači da njih dvojica mogu biti u istražnom zatvoru dok god su gradonačelnici, Grgić je najavio sucu istrage da će on uskoro ostavku podnijeti, dok Barišićev branitelj kaže da će Barišić o tome razmisliti.

Njih su dvojica uhićena u petak, nakon što im je Sabor ukinuo imunitet jer je Barišić HDZ-u, a Grgić SDP-ov saborski zastupnik. Uz to su gradonačelnici Velike Gorice, odnosno Nove Gradiške.

Jutro su dovedeni na USKOK na ispitivanje, a danas poslijepodne pred suca istrage. Grgić je iznio obranu i porekao krivnju dok je Barišić zanijekao da je počinio to za što ga se sumnjiči.

Komentara 19

ZA
zadar1
20:29 19.09.2020.

a tko ce sad sa gospođom plesati na imanju....netko hoce sigurno🤣🤣🤣🤣

FN
Fr@njo
18:20 19.09.2020.

u cijeloj ovoj prici , cini mi se da je Drazen naivno upao u .ovna..Decko nije krimos.. policija bi trebala procesljati u VG: ured gdje se izdaju gradjevinske dozvole..e to je vec leglo s.radova i stetocinja.

Avatar YUKA1962
YUKA1962
18:07 19.09.2020.

A kako je to lijepa svadba bila (Grgić)!!!!?!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije