Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVEDENA JE

Djevojku (19) iz Srbije zaustavili zbog nepropisnog preticanja pa joj pronašli veću količinu oružja

Instagram
04.04.2023.
u 15:28

Doznaje se kako se radi o djevojci koja je privedena u automobilu Audi A3 čačanskih registarskih tablica, a s njom su u automobilu bila i dvojica mladića M.Đ (25) te I.Š. (33)

Prošloga petka kod Požege u Srbiji je uhićena J.Ć. (19) nakon što je policija kod nje pronašla dva pištolja te dva okvira s ukupno dvadeset metaka te vagu za mjerenje. Doznaje se kako se radi o djevojci koja je privedena u automobilu Audi A3 čačanskih registarskih tablica, a s njom su u automobilu bila i dvojica mladića M.Đ (25) te I.Š. (33). 

- Policija ih je zatekla da nepropisno pretiču u selu Prijanovići kod Požege, nakon čega su zaustavljeni u mjestu Gudalj. Krenuli su u kontrolu kada su kod djevojke otkrili oružje - govori izvor Blica.

Policijski službenici odmah su djevojci oduzeli oružje, dok su se mladići koji su se nalazili s njom udaljili s mjesta događaja. Kasnije ih je policija PI Čačak i pronašla, a potom su dovedeni u prostorije PS Požega. Nadležni tužitelj otkrio je kako se u njihovim radnjama ističu i djela kaznenog djela nedozvoljene proizvodnje, držanja i nošenja te promet oružja i eksplozivnih materijala, kao i kaznenog djela sprječavanja službene osobe u vršenju službene radnje. Određen im je, kao i djevojci, pritvor u trajanju od 30 dana. 

>> VIDEO Smrt koja je potresla Hrvatsku: Anđeli je bilo samo 17 kad je nestala, potraga je trajala tjednima

Ključne riječi

Komentara 1

AI
airbender
19:47 04.04.2023.

Kuca neka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije