Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kažnjeni novčanom kaznom

Srbin kod Nijemaca vozio 239 km/h, a u Vukovaru muškarac vozio u suprotnom smjeru, pa vrijeđao policajce

Zagreb: Policija provodi kontrolu brzine u prometu
Robert Anic/PIXSELL
04.04.2023.
u 11:15

Utvrdili su mu koncentraciju alkohola u organizmu od 0,86 g/kg. On je onda počeo vrijeđati i omalovažavati policijske službenike pa je priveden i smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja.

Na autocesti Zagreb-Lipovac, na dionici kod Nijemaca, policajci iz Postaje prometne policije Vinkovci su jučer oko 20.27 sati uređajem za kontrolu brzine utvrdili da je 35-godišnji državljanin Srbije upravljao Mercedesom brzinom od 239 km/h, a dozvoljena brzina je 130 km/h. Vozač je dobio kaznu od 660 eura i zaštitnu mjeru zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na teritoriju Republike Hrvatske u trajanju od mjesec dana.

Jučer oko 22 sata su policajci u Vukovaru uočili automobil njemačkih registracijskih oznaka kako vozi cestom u suprotnom smjeru, a ubrzo su ga i zaustavili. Utvrdili su mu koncentraciju alkohola u organizmu od 0,86 g/kg. On je onda počeo vrijeđati i omalovažavati policijske službenike pa je priveden i smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja. 36-godišnji vozač bit će procesuiran prekršajnom prijavom i dobit će kaznu od 670 do 1420 eura. 

VIDEO: Medved o zabrani 'ZDS': 'Trebamo biti svjesni činjenice da je taj zakon stariji više od 45 godina'

Komentara 1

Avatar krcedolac
krcedolac
14:03 04.04.2023.

Neka Nijemac kod Srbina to isto proba....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije