Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raskinula zaruke

Djevojka poručila: Ne želiš psa u kući, onda ništa od vjenčanja

Foto: Facebook
17.09.2016.
u 00:15

Indijka je odlučila raskinuti zaruke i zadržati svog kućnog ljubimca, kujicu Lucy, koje bi se u slučaju udaje morala riješiti

Mlada Indijka Karishma Walia, nakon što je saznala da njezin budući suprug s kojim joj je ugovoren brak nije ljubitelj pasa, odlučila je raskinuti zaruke i zadržati svog kućnog ljubimca, kujicu Lucy, koje bi se u slučaju udaje morala riješiti.

Kako navode indijski mediji, ovoj odluci prethodila je žestoka prepiska na WhatsAppu između Karishme i mladića za kojeg se trebala udati, u kojoj joj je on poručio neka još jednom razmisli te da ne donosi nagle odluke.

– Ne postoji nitko na cijelom svijetu zbog koga bih se odrekla svog psa. To se ne može promijeniti – poručila je Karishma svom nesuđenom suprugu, koji joj je odgovorio neka se onda, umjesto za njega, uda za svog psa.

Mlada Indijka njihovo je dopisivanje odlučila objaviti na društvenim mrežama. Vrlo je brzo dobila tisuće poruka podrške iz cijele Indije.

>> Otplesao je prvi ples na kćerinoj svadbi, a onda se vjenčanje pretvorilo u tragediju

Komentara 9

MD
mozda_da_ne
10:53 17.09.2016.

a kako netko moze bit da nevoli zivotinje

HA
hajduk1966
09:29 17.09.2016.

Ova ga voli 100%,vidi se da je razlog za udaju bio da udomi psa

OD
odisej22
13:31 17.09.2016.

A kako netko može bit da negaciju piše zajedno s glagolom" nevoli". Vidiš ,nepismeni,negacija se zajedno piše s glagolom u slučajevima: nisam ,neću i nemoj. Možda to ljubitelji a životinja nije u modi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije