Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVODI NISU POTVRĐENI

Djedica je pričom o djetetu koje mu je umrlo u naručju rasplakao sve, no svi se pitaju je li lagao?

Eric Schmitt-Matzen
Foto: Facebook
16.12.2016.
u 09:47

Urednik News Sentinela iz Knoxvillea dodao je bilješku na originalnu priču kako nije uspio dobiti potvrdu ovih navoda

Internetom se nedavno počela širiti srcedrapajuća priča o tome kako je jedan teško bolesni dječak (5) umro u naručju muškarca koji je odjeven u Djeda Božićnjaka došao posjetiti bolnicu u Tennesseeju, no postoji velika mogućnost da do ovog slučaja uopće nije došlo.

Eric Schmitt-Matzen (61) dospio je na naslovnice novina diljem svijeta kada je svojim lokalnim novinama ispričao navodni razgovor s teško bolesnim dječakom. Eric tijekom sezone glumi Djeda Božićnjaka te je dobio poziv iz bolnice da dostavi darove teško bolesnom dječaku, piše Mirror

– Telefon je zazvonio. Bila je to medicinska sestra koja radi u bolnici. Kazala je kako je teško bolesni dječak poželio vidjeti Djeda Božićnjaka – početak je priče za koju Eric tvrdi da je istinita

On je, kako tvrdi, za 15 minuta bio u bolnici i razgovarao s obitelji bolesnog dječaka. Majka mu je predala igračku koju je kupila za sina nakon čega je Eric ušao u sobu.

– Kada sam ušao, on je ležao na krevetu i bio je toliko slab da je izgledao kao da je spreman za spavanje. Sjeo sam kraj njega i kazao mu: Što se to priča da ćeš propustiti Božić? Nema šanse da propustiš Božić, ti si moj vilenjak broj jedan! – kazao mu je Eric na što ga je neimenovani dječak upitao: "Jesam li?"

– Naravno da jesi – odgovorio mu je Eric.

Eric kaže kako ga je tada dječak upitao hoće li umrijeti, a ubrzo ga je zagrlio i pitao ga: "Djede, možeš li mi pomoći?"

– Zagrlio sam ga i prije nego sam uspio nešto kazati, on je umro na mojim rukama – kazao je Eric i dodao da su svi primijetili što se dogodilo nakon čega je majka djeteta ušla u sobu i počela vikati: "Ne, ne, ne još!".

Urednik News Sentinela iz Knoxvillea dodao je bilješku na originalnu priču kako nije uspio dobiti potvrdu ovih navoda.

– Iako su činjenice o njemu provjerene, njegova priča o nošenju poklona umirujućem djetetu ostaje nepotvrđena – stoji u bilješci u kojoj autor dodaje da izvještaji koji su u tijeku ne mogu utvrditi da je ta priča točna.

>> Djed Božićnjak u problemima? Sjeverni jeleni sve su mršaviji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije