Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na igralištu u Sesvetama

Dječak teško ozlijeđen nakon što je na njega pao gol

hitna pomoć
Foto: ilustracija
23.03.2015.
u 10:35

Kako neslužbeno doznajemo, dječaku je slomljena noga. Pomoć mu je pružena u KBC-u Zagreb

Komentara 3

Avatar puma001
puma001
13:31 23.03.2015.

I meni slicno bilo kad sam bio mali,sami me Bog spasio,djecaku zelim svako dobro i da se oporavi sto prije.Sad ko je kriv ne vredi raspravljati.

DU
Deleted user
12:11 23.03.2015.

i opet isto, nitko nije odgovoran naravno, zašto ravnatelji ili domari tih škola, ne obilaze potecijalne opasnoti i saniraju....?

RE
reborn
12:27 23.03.2015.

Prije 25 godina kad sam bio srednjoškolac se dogodio prvi slučaj kojeg se ja sjećam kada je dječak poginuo jer se na njega prevrnuo gol. Od onda, doslovno svake godine se dogodi po nekoliko sličnih tragedija. Koliko znam, zbog takvog ugrožavanja sigurnosti i života nitko nije ni financijski kažnjen, a kamoli da završi u zatvoru. Svi peru ruke od nepričvršćenih golova i ne poduzimaju ništa. Što radi prosvjetna inspekcija, da li je ikada provjerila barem jedan gol u nekoj školi? Što rade gradski komunalni redari, da li su ikad provjerili koji gol na gradskom zemljištu (parku)? Samo vječito iščuđavanje i zabijanje glave u pijesak!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije