Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSTIGLI GA STARI GRIJESI

Sumnjiče ga da je uzeo novac od stana koji je prodavala njegova tvrtka

Ilustracija
Foto: Pixabay
17.09.2020.
u 07:59

Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru je prije neki dan protiv 38-godišnjaka kojeg sumnjiči za zloporabu povjerenja u gospodarskom poslovanju pokrenulo istragu

Kupac mu je, kao predstavniku trgovačkog društva koje prodaje stan, dao 139.250 kuna za kupnju tog stana, no umjesto da  novac položi na račun  društva, on ga je zadržao za sebe.

I iako je to učinio pomalo davno, kako se sumnja između 8. siječnja 2008. i 23. svibnja 2009. sada je za to prijavljen. Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru je prije neki dan protiv 38-godišnjaka kojeg sumnjiči za zloporabu povjerenja u gospodarskom poslovanju pokrenulo istragu. Inače, 38- godišnjak je u navedenom trgovačkom društvu bio dogovorna osoba, a novac koji je dobio prodaju stana nije položio ni u blagajni ni na račun društva što je trebao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije