Naslovnica Vijesti Crna kronika

'Privedene dvije osobe zbog podmetanja požara, 28 osumnjičenih'

Zbog velikog požara, koji je zahvatio 2400 hektara, tri puta je evakuirano ugroženo stanovništvo
02. rujna 2017. u 13:01 11 komentara 4834 prikaza
požar
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL

Policija je privela dvije osobe koje je osumnjičila za podmetanje požara u zaleđu Drniša i na Promini te na otoku Hvaru čime je ukupan broj osumnjičenih za izazivanje požara porastao na 28, rekao je danas novinarima ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.

Opušak Općeopasna radnja Mladić (19) bacio opušak koji je uzrokovao požar

Policijske snage nastavljaju raditi na istraživanju požara koji su ovo ljeto pogodili Dalmaciju, a jučer su u Šibeniku privele 39-godišnjaka kojeg terete da je na sedam mjesta podmetnuo požar.

Tog osumnjičenika povezuje se s podmetanjem požara u zaleđu Drniša i na Promini.

požar
1 / 15
Požar

Zbog velikog požara, koji je zahvatio 2400 hektara, tri puta je evakuirano ugroženo stanovništvo, podsjetio je ministar.

Po njegovim riječima, osumnjičenik je pokazao policajcima svih sedam mjesta gdje je podmetnuo požar upaljačem. Očekuje se da će 39-godišnjak danas biti predan pravosudnim tijelima.

Policija je također jučer otkrila počinitelja tri požara na Hvaru.

Time je policija, rekao je Božinović, izvršila kriminalistička istraživanja za 65 požara te 28 osumnjičenika predala pravosudnim tijelima.

Slavonski Brod: Nedaleko kuće palio korov i poginuo u požaru Tragedija u polju Čovjek (86) palio korov pa izgorio u požaru Novi ravnatelj policije Nikola Milina predstavio svoje zamjenike i pomoćnike MILINA: Novi glavni ravnatelj policije: 'Sustav ima golemih problema' Požar - Lišnjak nadomak Drniša ZBOG NEPAŽNJE Palio vatru, zapalio šumu i polja lavande, šteta 100.000 kuna

VIP izdvaja za Vas

 • Avatar kobildaface
  kobildaface:

  sezona paljenja još nije gotova

 • Avatar ĐOVAK  NOKOVIĆ
  ĐOVAK NOKOVIĆ:

  malo nas kiša ometa

 • djakputnik:

  Dajte navedite imena ili barem nacionalnost tih kriminalaca koji pale Hrvatsku, kako ovi crnokošuljaši - fašisti, ne bi nepotrebno optuživali samo srbe. Mislim da tu ima i bolesnika, a možda još više onih koji po nečijem nalogu pale makiju kako ... prikaži još! bi se od šumskog zemljišta preformiralo u građevinsko.