Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u polju

Čovjek (86) palio korov pa izgorio u požaru

Slavonski Brod: Nedaleko kuće palio korov i poginuo u požaru
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
01.09.2017.
u 14:56

Starac je palio korov u polju, stotinjak metara od svoje kuće, ali u jednom trenutku vatra mu je izmaknula kontroli i proširila se na ostale njive

U požaru koji je u četvrtak oko 15.30 sati izbio u Duboviku, dvadesetak kilometara sjeverno od Slavonskog Broda, smrtno je stradao 86-godišnji Marko Božić.

Starac je palio korov u polju, stotinjak metara od svoje kuće, ali u jednom trenutku vatra mu je izmaknula kontroli i proširila se na ostale njive. Morali su intervenirati vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Podcrkavlja, koji su požar i ugasili. Nešto kasnije, građani su na požarištu pronašli mrtvo tijelo 86-godišnjaka.

Slavonski Brod: Nedaleko kuće palio korov i poginuo u požaru
1/9

Policija je tim povodom uputila apel građanima da u sušno vrijeme s visokim temperaturama ne pale travu i korov, jer na taj način ugrožavaju i dovode u opasnost i svoj život i živote drugih ljudi, kao i imovinu.

Komentara 1

ŠT
ŠtoReći
15:25 01.09.2017.

Što je ovim ljudima, imaju li razuma...?? svaki dan slušamo o novom požaru, a oni opet ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije