Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neslaganja u koaliciji

Darinko Kosor protivi se povećanju doprinosa za zdravstvo

Darinko Kosor
Patrik Macek/PIXSELL
27.09.2018.
u 10:38

Koalicijski partner HDZ-a Darinko Kosor danas je napisao na svojem Facebook profilu da se protive povećanju doprinosa za zdravstvo.

Koalicijski partner HDZ-a Darinko Kosor danas je napisao na svojem Facebook profilu da se protive povećanju doprinosa za zdravstvo.

- PROTIV POVEĆANJA DOPRINOSA ZA ZDRAVSTVO! Danas je u  Saboru rasprava o prijedlogu poreznih zakona. Jedan od prijedloga je i povećanje doprinosa za zdravstvo. HSLS ne može podržati taj prijedlog iz dva razloga:
- nikada ne podržavamo podizanje doprinosa ili poreza
- drugi razlog je nedostatak volje za provedbu racionalizacije zdravstvenog sustava.

Ovo su teme oko kojih za liberale nema kompromisa - stoji u Facebook objavi Darinka Kosora.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
10:50 27.09.2018.

Koga kosor predstavlja sebe i onog seljaka iz krizevaca hrga... ...sa njima ce politika u hrvata krenuti u odlicnom smjeru . ...prema nistavilu....

FT
feel_the_coruption
10:55 27.09.2018.

Jel ovo jedan od 20 likova- proračunskih parazita u parlamentarnoj većini, koji nemaju veze sa ničim, nego sa sisanjem proračuna ? Ovo je najskuplja vlada ikada. Treba platiti usluge pupavca i etno manjinaca. Pa je tu saucha lopov, vrdoljak razdjelnik lopov kao i čitava hns stranka lopova, kosor- politički parazit, glavaš-ratni zločinac, čačić - ubojica i lopov, bandić lopov sa svojim "manjincima", hrelja - proračunski parazit, ronko prodani komunist... Odvratna politička trgovina, samo zato da bi se gradila karijera jednog političara, koji je bio anemičan kada je trebalo ginuti za hrvatsku... Odvratno...

ST
stefj
12:01 27.09.2018.

Ajde, jedna pametna od njega, povećanje nameta na bruto plaću je jedan od najgorih poteza... Inače pogledajte novine, u saboru možda najbitnija diskusija za slijedeću godinu, a ovdje članci o Romima, SMS-ovima, kockama i sl...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije