Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKRENUTA ISTRAGA

CNN: Za hakerske napade na New York Times odgovorni - Rusi

tipkovnica
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
23.08.2016.
u 21:41

FBI nije želio komentirati navode a predstavnici američke tajne službe zasad nisu odgovorili na upit da komentiraju tu vijest

Američki FBI i druge sigurnosne službe pokrenule su istragu o cyber napadima na novinare New York Timesa i nekih drugih američkih medija, vjerujući da su iz izveli hakeri koji rade za rusku obavještajnu službu, objavio je danas CNN, navodeći neimenovane američke dužnosnike.

"U ovom trenutku istražitelji vjeruju da ruska obavještajna služba stoji iza napada i da su ruski hakeri ciljali medije kao dio šire serije hakerskih napada", javio je CNN.

FBI nije želio komentirati navode a predstavnici američke tajne službe zasad nisu odgovorili na upit da komentiraju tu vijest. 

Napadi su otkriveni posljednjih mjeseci, kaže CNN. Navodeći američke dužnosnike, CNN kaže da je Times unajmio privatne istražitelje koji surađuju sa saveznima kako bi se procijenio opseg tog napada.

>> Hakeri na službenu stranicu Beograda postavili hrvatsku zastavu

Komentara 7

Avatar Abcd....
Abcd....
23:37 23.08.2016.

Putin ubio Kennedy-ja. Putin unistio Pompeje. Putin potopio Titanic. Putin istrijebio dinosaure. Sto jos kaze CNN? Haha.

GV
golub Vaso
22:15 23.08.2016.

ma za sve je kriv Putin

DA
Darko22
23:40 23.08.2016.

Clinton News Network širi još malo laži i straha, a za isto to krivi Trumpa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije