Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKRENUTA ISTRAGA
Povratak na članak

CNN: Za hakerske napade na New York Times odgovorni - Rusi

FBI nije želio komentirati navode a predstavnici američke tajne službe zasad nisu odgovorili na upit da komentiraju tu vijest

Komentari 7

Avatar Abcd....
Abcd....
23:37 23.08.2016.

Putin ubio Kennedy-ja. Putin unistio Pompeje. Putin potopio Titanic. Putin istrijebio dinosaure. Sto jos kaze CNN? Haha.

VL
GV
golub Vaso
22:15 23.08.2016.

ma za sve je kriv Putin

VL
DA
Darko22
23:40 23.08.2016.

Clinton News Network širi još malo laži i straha, a za isto to krivi Trumpa.

VL
AD
adrian24
09:37 24.08.2016.

Za sve na svijetu - odgovorni Rusi.

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:44 24.08.2016.

hahaha, lakrdija se nastavlja. znači, pojednostavljeno, fbi je pokrenuo istragu, 'vjerujući da su ih izveli ruski hakeri'... dal će pokrenuti istragu radi napada hakera na rusku stranicu, vele rusi da im trenutno rt.com je pod napadom, stranica koje je i i inače opasna za američku propagandu, jer koristi iste metode i na istu publiku cilja. za one koji ne prate ovu cyber problematiku napada, bi bilo korisno da prouče tko kontrolira sav promet na webu, zašto se ta zemlja tako jako odupire pokušajima ostalih zemalja, pa čak i UN-a,..? nemate kakvu mislite da zavređujete? putin je kriv. za sve su rusi krivi. ajd pratite trag novca, pa ćete znati zašto je sad rusija na tapeti. što estoniji znači oružje za 50 mil dolara? susjed joj je rusija. da rusija stvarno ima aspiracije na to ubogo područje, već bi to bilo rusko. amerika ima, i zato to jest američko. znate zašto ukrajina ni ne pokušava krim osvojiti? zato jer tamo stvarno jesu ruski vojnici. za razliku od fantoma iz donbasa.

VL
Avatar mason
mason
05:39 24.08.2016.

Rusima je bolje da vide sta ce sa svojim farmerima koji nemaju za gorivo .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.