Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hacked by Venax

Hakeri na službenu stranicu Beograda postavili hrvatsku zastavu

beograd.rs
Foto: Beograd.rs
02.07.2016.
u 23:05

Nakon što je slučaj prijavljen odjelu za visokotehnološki kriminal MUP-a Srbije, mrežna stranica ubrzo je ponovno vraćena korisnicima službene prezentacije Grada Beograda

Službena mrežna stranica Grada Beograda www.beograd.rs u subotu je bila hakirana, a na naslovnici je bila postavljena zastava Hrvatske, priopćila je Služba za informiranje Grada Beograda.

Slučaj je, kako se navodi u priopćenju, prijavljen policiji.

U priopćenju se, uz napomenu da se "Grad Beograd ograđuje od svih neprimjerenih sadržaja koji se mogu pojaviti na internetskoj stranici", navodi da su hakeri ostavili natpis da je website "hakirao" "Venax": "Hacked by Venax".

Nakon što je slučaj prijavljen odjelu za visokotehnološki kriminal MUP-a Srbije, mrežna stranica ubrzo je ponovno vraćena korisnicima službene prezentacije Grada Beograda, navedeno je u priopćenju koje su prenijeli beogradski elektronički mediji te pojedini mediji u regiji.

>>"Srušena" internetska stranica ministarstva Vesne Pusić

Komentara 10

CE
centirion
07:53 03.07.2016.

Neki šaljivcina i to je to!

HP
highlander.perla
23:32 02.07.2016.

Srbi se sami sa sobom igrjau kad niko nece

TR
trnjedotokija
09:27 03.07.2016.

normalno kad je naš zastava ljepša,, njihova izgleda ko za horor filmove,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije