Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušaj ubojstva

Upali na privatno okupljanje u Dugom Selu pa jedan zapucao: Policija traga za strancem (33)

Ulica Josipa Zorića
Google Maps/Screenshot/Ilustracija
29.01.2023.
u 18:09

U događaju, ističe Policijska uprava zagrebačka, nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta zasad je neutvrđena

Četvorica počinitelja upala su jučer, oko 18 sati, u Dugom Selu u ugostiteljski objekt te verbalno zaprijetili osobama koje su se tamo nalazile. Kako je istaknula Policijska uprava zagrebačka, u ugostiteljskom objektu, u Ulici Josipa Zorića, tada je u tijeku bilo privatno okupljanje. Nakon verbalne prijetnje, počinitelji su se počeli međusobno naguravati, a potom je jedan od njih ispalio hitac u smjeru 45-godišnjaka i 40-godišnjaka. Počinitelji su se potom dali u bijeg. 

Policijska uprava zagrebačka izvijestila je kako se kriminalističko istraživanje provodi nad 56-godišnjakom, 19-godišnjakom i 22-godišnjakom, koji se nalaze se u službenim prostorijama, dok se intenzivno traga za 33-godišnjim stranim državljaninom.

- Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke provode kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca starosti 56, 19 i 22 godine zbog sumnje da su počinili kazneno djelo pomaganje u počinjenju kaznenog djela Ubojstvo u pokušaju te će ih u zakonskom roku predati pritvorskom nadzorniku dok se za četvrtim muškarcem, 33-godišnjim stranim državljaninom, intenzivno traga - navodi policija. 

U događaju, ističe Policijska uprava zagrebačka, nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta zasad je neutvrđena.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije