Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dolazak pape

Čehok, jedini iz Varaždinske biskupije, neće na susret s papom

'14.05.2010. Korzo, Varazdin - Pocelo uredjivanje grada i postavljanje cvjetnih kosarica, gradonacelnik Ivan Cehok postavio je prvu kosaricu. Photo: Marko Jurinec/PIXSELL'
'Marko Jurinec/PIXSELL'
03.06.2011.
u 11:14

Varaždinska biskupija za susret s papom mogla je predložiti 17 osoba iz javnog, društvenog, sportskog i političkog života iz sve tri županije

Varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok jedini iz Varaždinske biskupije neće biti na susretu s papom Benediktom XVI. sutra u HNK u Zagrebu. Varaždinska biskupija, naime, kako neslužbeno doznajemo, za susret s papom mogla je predložiti 17 osoba iz javnog, društvenog, sportskog i političkog života iz sve tri županije koje pokriva, što je i učinila. Popis od 17 imena organizator je prihvatio pa je svih 17 osoba zatim dobilo službene pozivnice od organizatora, da se prijave ako žele sudjelovati. Od njih 17, samo se varaždinski gradonačelnik nije prijavio. U to vrijeme u Gradskoj vijećnici ima primanje za vodstva ženskih rukometnih reprezentacija Hrvatske i Srbije, koje u nedjelju u dvorani na Dravi u Varaždinu igraju kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazilu. No, kaže da to nije razlog što neće otići na susret sa Svetim Ocem.

– Imam privatnih obveza, koje su dogovorene i prije nego što sam znao da dolazi papa. Ništa drugo nije razlog – kratko je rekao Čehok.

Ključne riječi

Komentara 21

PI
prava istina
13:50 03.06.2011.

ej da umreš od smijeha. On ima obveze već ranije dogovorene. Za Papu se zna odavno kada će doći a i neki \"sastanci\" imaju ipak prioritet, kao što je odjurio u Zagreb kada se je trebalo sastati poglavarstvo. Neka iskreno veli da mu je preporučeno da nejde jer sutra bi situacija mogla biti sasvim drugačija.

CR
Crollywood
14:19 03.06.2011.

On i Ptiček imaju važnijeg posla

Avatar Mile Jerković
Mile Jerković
16:36 03.06.2011.

Koga uopće briga za Papu? Jedino papiste. Čehok je pametan čovjek, pa se u to društvo ne bi ni uklopio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije