Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Produljen pritvor

Brat vozača koji je usmrtio djevojčice: Moglo se svakome dogoditi, zakon valjda zna svoj posao

Sisak: Vozač kamiona koji je skrivio tragediju kod Novske odveden na Županijski sud
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/4
04.07.2019.
u 21:07

Brat se s Ivanom Filipovićem još nije čuo, ali odluka suda ga je iznenadila.

Vozaču kamiona, Ivanu Filipoviću, koji je prije mjesec dana skrivio prometnu nesreću na odmorištu na autocesti pokraj Novske u kojoj su poginule dvije učenice, produžen je istražni zatvor za još dva mjeseca zbog kazne od ponavljanja istog ili sličnog djela.

Brat se s Ivanom Filipovićem još nije čuo, ali ovakva ga je odluka Suda iznenadila. Smatra da njegov brat sigurno nakon svega ne bi sjedao za volan.

Sisak: Vozač kamiona koji je skrivio tragediju kod Novske odveden na Županijski sud
1/40

- Ne može biti strah pa to nije uopće učinjeno iz namjere, to je nesreća koja se može dogoditi svakome na putu. To nije, kako bi rekao, ni planirano ubojstvo ni smišljeno ni bilo šta. To je malo, kako bi rekao, ah... osuda malo neobična da se tako nešto odluči, ali nema veze, zakon valjda zna svoj posao - kazao je za RTL Danas Slavko Filipović, brat osumnjičenog.

Posao je sada na vještacima, s obzirom na to da još nitko nije uspio objasniti što se točno vozaču s 40 godina iskustva u tom trenutku skretanja na odmorište pokraj Novske dogodilo. 

Komentara 10

AA
aabbcc
00:22 05.07.2019.

Sve ce nesreca vise biti dok politicari shvate da su ljudi u svim zanimanjima ne mogu raditi do 67 godine, ni policajci biti poslije 55 a tek vozaci teskih kamiona gradjevinski radnici i sl.

AW
awa
21:53 04.07.2019.

Nije se moglo svakome dogoditi.inače ne bi ni bio u pritvoru.

AA
aabbcc
00:52 05.07.2019.

Prosjecan 60-g, ne izdrzi voziti putnicko auto 3 sata a tak ovaj kamion 8 sati svaki dan i niko ne razmislja da se s godinama skrati radno vrijeme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije