Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Parkirani' avion

Boeing 727 skriven usred šume zbunio sve – evo zašto se tamo nalazi

Boeing 727 skriven u šumi kao nečiji dom
Foto: vimeo
1/13
10.06.2014.
u 09:19

Avion je dom 64-godišnjeg inženjera elektrotehnike Brucea Campbella koji u njemu živi već nekoliko godina

Svatko tko bi preletio iznad šume u Oregonu ili pak zašao duboko u nju ostao bi zbunjen kada bi naišao na "parkirani" Boeing 727. No, za to postoji objašnjenje.

Naime, avion je zapravo dom 64-godišnjeg inženjera elektrotehnike Brucea Campbella koji u njemu živi već nekoliko godina. – Kao dijete gledao sam na TV-u stare avione pa sam rano dobio ideju – ispričao je Bruce za The Blaze. Avion je poduprt betonskim stupovima, a Bruce ga je opremio osnovnim stvarima koje su mu potrebne za život u njemu.

– Živim u avionu opremljenom strujom, vodom i odvodom – dodao je Bruce koji inače vozi manje avione. Otkrio je i što ga je privuklo u Boeingu 727. – Ukratko, avioni su među najljepšim građevinama koje je čovječanstvo izgradilo. Avioni su nevjerojatno čvrsti i podnose velike nalete vjetra, prašine i insekata – ispričao je vlasnik ovog neobičnog doma koji već razmišlja da Boeing 727 zamijeni drugim, i to u Japanu.

– Izgrađeni su od modernih materijala koji su dugovječni, a dizajnirani su da lijepo izgledaju – dodao je, ali i naglasio kako ga u avionu čeka još puno posla kako bi on bio potpuno funkcionalan. Zasad se tamo može otuširati te ima gotovu jednu spavaću sobu, a kuhinju treba doraditi pa zasad hranu sprema u mikrovalnoj ili tosteru. Do sada je na preuređivanje potrošio 220.000 dolara, a koliko mu je stalo do aviona, govori i to da je za posjetitelje pripremio gomilu kućnih papuča kako ne bi po njemu hodali u cipelama.

>> Otkriveno koje je najgore mjesto za sjedenje u avionu!

>> Avioni se zamalo sudarili, kontrola leta jednom od pilota: Prekinite slijetanje!

Foto: Reuters/ PIXSELL

(Foto: Reuters/ PIXSELL)

Komentara 11

BO
boyosb
11:04 10.06.2014.

ajd nek' bude frajer pa da dobije građ. dozvolu u RH, nema šanse:(

DU
Deleted user
12:48 10.06.2014.

U Hrvatskoj bi ga kordon dobro naoružane policije ispratio iz aviona. Onda bi avion uništili i odvezli bi ga na smeće a njemu bi ispostavili račun na dvadeset milijuna kuna.

IV
ivac
14:23 10.06.2014.

Da je to u Hrvatskoj koliko bi ga ministrca Mrak-Taritaš oderala za legalizaciju i po kubikima ,a i po kvadratima ,a možda bi poslala i buldožera pa neka on vidi tko je ovdje gazda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije