Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Bidenova pljuska Putinu: Pokazao tko je pravi lider slobodnog svijeta

23.02.2023. u 09:59

Amerika je ta koja po n-ti put spašava Europu od nje same. Da nije bilo odlučnosti predsjednika Joea Bidena, kojeg su isprva pratili samo Poljaci i Britanci, Ukrajinu bi Putin davno pregazio.

Komentara 39

RO
romobil
09:27 24.02.2023.

Što kaže sličajni? Odredio si mjesto ili čeka rasplet kao i 1991.?

ST
stomiovotreba
10:42 24.02.2023.

Ne znam koliko je ovo dobro za Ukrajinu. Tim dementnog Joe-a je iskoristio ovaj rat za izbornu propagandu i time automatski napravio Republikance protivnicima pomoci Ukrajini. Ron DeSantis je bio eksplicitan oko toga.

Avatar kenshi
kenshi
20:53 23.02.2023.

Biden nije nikakav lider. Budući da je Biden instaliran nakon lažiranih izbora s njim upravlja Obama i radikalna Američka ljevica. Upravo je to razlog zašto se Putin usudio napasti Ukrajinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije