Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NITKO IH NE ŽELI

Bez zainteresiranih za kupnju tvrtke KGK po sniženoj cijeni

kgk
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
24.03.2010.
u 14:08

Tvornica je na dražbi trebala biti ponuđena po početnoj cijeni od 16,4 milijuna kuna, dva milijuna manje nego na prodaji u veljači.

Današnja javna dražba Karlovačke građevinsko-kemijske tvornice na Trgovačkom sudu vjerojatno neće biti održana jer ni ovaj put nema zainteresiranih kupaca.

– Nitko nije uplatio polog do datuma javne dražbe, a nije bilo ni ozbiljnijih upita pa vjerojatno danas neće biti održana sedma javna dražba – kazala je Jasna Brajdić, stečajna upraviteljica KGK.

Tvornica je na dražbi trebala biti ponuđena po početnoj cijeni od 16,4 milijuna kuna, dva milijuna manje nego na prodaji u veljači. U KGK-u, koji je u stečaju od lanjskog travnja, kada je vrijednost tvornice procijenjena na 24,5 milijuna, radi 12 radnika, proizvodnja nije zaustavljena, a radnici dobivaju plaće. Odbor vjerovnika na sjednici odlučit će po kojoj će se cijeni tvornica prodavati osmi put.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije