Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPRAVA U SABORU

Bebić: Premijerka poručuje da ne može ništa reći oporbi o prosvjedu

sabor, sjednica, bebić, kosor (1)
Sanjin Strukić/PIXSELL
02.03.2011.
u 17:52

Osim toga, pojašnjava Bebić, premijerka ima neodgodive obveze u razgovorima sa zastupnicima EU parlamenta

Predsjednik Sabora Luka Bebić izvijestio je zastupnike, nakon završetka rasprave o obilježavanju grobišta žrtvama nakon 1945., kako se čuo s premijerkom Jadrankom Kosor koja je poručila da nema novih elemenata i ne može ništa reći o zahtjevu oporbenih stranaka da se obrati Saboru zbog braniteljskih prosvjeda i izjave glasnogovornika Vlade. Osim  toga, pojašnjava Bebić, premijerka ima neodgodive obveze u razgovorima sa zastupnicima EU parlamenta te potpredsjednicom Europske komisije Viviane Reding.

>>Milanović: Neka premijerka dođe i kaže tko stoji iza nasilja

– Ako bude novih okolnosti, premijerka će preispitati zahtjev zastupnika, sagledati nove elemente i odgovoriti Saboru – istaknuo je Bebić.

– Pogledao sam na internetskoj stranice Vlade i tamo piše  da nema najava događanja za danas. Stoga potpuno neutemeljeno zvuči bilo kakvo objašnjenje o važnim sastancima premijerke. Ima li veće uvrede za vas i sve nas – obratio se zastupnik SDP-a Davorko Vidović Bebiću te dodao kako građani prosvjeduju, a premijerka  ignorira  parlament  i neće ništa reći o onome o čemu cijela Hrvatska bruji.

Komentara 31

DI
disiinspiracijo
18:33 02.03.2011.

opet će danas biti huliganizma i nereda,to je tako kad studenti filozofskog,par nekih kvazi boysa i klošari koji prosvjeduju od gay parade nadalje...to je prosvjed!!

OB
-obrisani-
18:02 02.03.2011.

Goni bandu.

BK
bez.komentara.hdz.kljuca.nick.
18:01 02.03.2011.

Za 5 godina će biti,ne smijete jesti inače nećemo ući u EU,za 6 godina ne smijete disati inače nećemo u EU....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije